Gyantázógépet szeretnék venni otthoni használatra, tapasztalatokat szeretnék kérni, hogy ki hol vette, mennyiért, hogyan vált be? (tudásbázis)
gép az nekem is x-epil.
gyanta meg... néha sensitive néha sima, de semmi extrát nem válogatok :)
Nekem x-epil gyantázógépem van. A gép, patron és egy olaj volt benne. Néhány évvel korábban vettem a Tesco-ban, ötezer forintért. Azóta is működik, nincs vele gondom. Láttam már ilyen gépet a Rossman-ban is. Ott szoktam venni hozzá a lehúzó csíkot, a gyantát és az olajat is. Van többféle! Nekem a zöldszínű (szenzitív) patron vált be. A fájdalmon és egy kis bőrpírrel megúszom.
Most engem inkább az otthoni használatra az IPL gép érdekelne. Ezzel az (!!!otthoni!!!!) géppel kapcsolatosan van valakinek tapasztalata? A kozmetikus gépéről van már tapasztalatom, ismerem az eljárást és a kezelést is. :)
Köszönöm, Neked is. Igen gondoltam h az intim az marad, a kozmetikusra...
Ti milyen gyantát vettetek? Milyet ajánlsz?
Szia Anita!
En vettem gyantazo gepet Szegeden a fodraszkellekesbe. Kulonbozo patronokkal. A baratnommel gyantazgattuk. Vagyis tervezuk. A labon okes volt ment is de az intim a gazos mert marhara faj. Kiprobaltuk az osszes patront de az erzekeny sem volt kulonb. Jobb tapasztalt szakertovel gyantaztatni. En magamnak az intimet nem igazan tudtam mert nem fertem hozza hogy lendulettel megszabaduljak tole. A labon sikerult persze. Belefaradtam 1 ev kinlodas utan de elmentem vegleges szortelenitesre (intim) 2 alkalom utan nekem alig maradt meg 1 x mennem kene dehat az is faaaj :) A baratnom tul van rajta neki 2 alkalom eleg volt. Ha kerdesed van persze en is szivesen valaszolok...
Szia,
nekem is van gepem,en is magamnak csinalom. Volt,h intim gyantat is,de azt mostanaban inkabb kozmetikus. Lab,honalj azt magamnak.
kb 7eve vettem,nagyon bevalt.
mit meseljek neked? :)
Kábeles és ennyi.Zölddel vilagit rajta egy gomb,amig melegszik:-)
de en ki szoktam huzni a patront megnezem folyik-e:-)és kész.
Intim ter. nem. hasznalom. Azt nem tudom magamnak, en azt inkabb bortotvamra bizom.
Persze,érthető:)
Én sajnos most olyan anyagi helyzetben vagyok,hogy nem engedhetek meg 3-4 ezret kiadni ilyenért,és lehet valaki nagyokat néz,hogy mit kísérletezgetek magamon,de én bajom:)
Egyik barátnőm csinálja cukorgyantával,le nem cserélné:D
További ajánlott fórumok:
- Otthoni fitness-gépek használata és tapasztalata
- Szerintetek érdemes nyomtatót vásárolni, otthoni használatra?
- Nyomtató vásárlás! Milyen márkát érdemes venni otthoni használatra?
- Fogyókúra alatti téli mozgáshoz milyen gépet ajánlanátok otthoni használatra? Mit érdemes venni?
- Hagyományos spatulás gyanta otthoni használatra
- Otthoni használatra hőpapíros vagy festék patronos fax?