Szerintetek érdemes nyomtatót vásárolni, otthoni használatra? (tudásbázis)
Akkor szerencséd volt. Szerintem akkor is megéri újat, garanciásat venni, mint párezerrel olcsóbban használtat.
De ahogy írtad, vannak kivételek.
Nekem megéri, pedig nem vagyok főiskolás.
Már ha csak azt nézzük hogy pl. álláskereséskor nem kell futkorászni önéletrajzot nyomtatni már megérte.
De hát sok minden más egyébre használom. Pl. leveleket is így írok, olvashatóbb, mint a kézírásom, és gyorsabban is gépelek. :P
Ha vásárolsz, akkor csak az eladónak.
Ha eladsz, akkor sem sok a jutalék.
Szia,
Irtad hogya vaterán vetted a nyomtatodat,én is nézegettem azokat a gépeket találtam is,csak nem tudom hogy ha belépek kell-e fizetnem.
Vagy csak a eladonak?
én az egyetem alatt nem tudtam meglenni nélküle! többezer oldalakat nyomtattam - nekem sokkal olcsübban kijött, mintha fénymásolóba mentem volna nyomtatni. plusz amikor kellett, magamnak csináltam szem. igazolványképeket is! mi kaptunk hozzá ajándékba vagy 10 db fényképpapírt is. senkinek nem tűnt fel, hogy nem fotósnál lett csináltatva, előhívva.
ha sokat használnád, akkor érdemes venni. de előbb az utántöltő patronokat nézd meg, melyik mennyibe fáj, mert a nyomtató-szkennert olcsón megveheted, de utána a tintapatron sokba lehet. mondjuk mi megoldottuk olcsón.
nekünk is epson van.
valaki írta a lézerest. az is jó megoldásnak tűnik.
Canonba nagyon olcsón tudsz tintát venni, amit te tölthetsz bele. Tök egyszerűen.
Ha kell elérhetőség, szólj.
Nekem is Canon van, iP 1800. Itthon. Ez pont elég ide. Én a vaterán vettem 3000-ért.
A nyomtató vétele előtt azt nézd meg, hogy mennyi lesz bele a tintapatron. Hatalmas eltérések vannak típusonként. Az enyémbe (Epson sx415) 500 ft egy patron (4 db kell bele) és ráadásul színenként cserélhető.
Érdemes lehet tehát kicsit drágább nyomtatót venni, amibe később nem lesz drága a festék.
Itt nálunk a boltban a Cannon Pixma ip 1900 tipusu van akciozva 8800ft-s áron.
Csak itthon hobbi szinten kellene, ezért érdeklödik töletek,pl receptek,cikkek,leirások stb nyomtatására használni.
egyébként mennyibe kerül a patron bele,vagy több kell?
szerintem csak lézerest érdemes!a tintasugaras patronja 100oldalra elég,(fekete-fehér),míg a lézeresbe többezer oldalt tudsz nyomtatni.
Aki főiskolás,és folyamatosan kérnek nyomtatott házidolgozatokat,grafikonokat,v bármit,annak érdemes tartani:)Ha veszel nyomtatót,akkor érdemes olyat,amiben van fotónyomtató is.A mai nyomtatók már nagyonjó fotókat is tudnak nyomtatni.
Elég drága mulatság (nekem).
A patron ,lassan drágább mint a gép.Még után töltve is. Mégsem lehet mindig futni valahová, ha másolni kell valamit :)
További ajánlott fórumok:
- Otthoni fitness-gépek használata és tapasztalata
- Gyantázógépet szeretnék venni otthoni használatra, tapasztalatokat szeretnék kérni, hogy ki hol vette, mennyiért, hogyan vált be?
- Nyomtató vásárlás! Milyen márkát érdemes venni otthoni használatra?
- Fogyókúra alatti téli mozgáshoz milyen gépet ajánlanátok otthoni használatra? Mit érdemes venni?
- Hagyományos spatulás gyanta otthoni használatra
- Otthoni használatra hőpapíros vagy festék patronos fax?