Próbáltátok már a Body Contour Wrap-et, más néven testkontúr-fáslizást? Minden tapasztalat érdekel! (beszélgetés)
Én próbáltam, tényleg ment le cm-ben, de a derék,csipő és comb méreteket adták össze. Azután kb 1 hét után ugyanannyi volt a méret, ugyanis a fásli levétele után azonnal mértek, amikor még a szoros fásli miatt kevesebb volt a cm. Arra volt jó, hogy valamennyire szépült a bőröm. Felesleges pénzt kiadni rá.
Egyetértek SantaBarbara ötletével
Dehogy van rajtad 15 kg! Bár ismerni kellene a test összetételedet: zsír, víz, izom, csont stb.
(167 cm vagyok, 75 kg és nem érzem, hogy 17 kg felesleg lenne rajtam).
Én inkább a kajáláson változtatnék és mozognék, amennyire ez lehetséges. Ha 3-4 hónapon belül nincs jelentős változás, akkor kipróbálnám ezt a dolgot.
(Elég szkeptikus vagyok az ilyen tekercsekkel, meg gyors fogyást ígérő dolgokkal kapcsolatban)
Ezek nagy igeretek! Semmikeppen nem szabad bedolni az ilyen hirdeteseknek.
15kg-ot kellene kb. fogynod,hogy idealis legyen a sulyod. Ezt siman el is erheted!
A testkezelesi modszerek segitenek abban,hogy szebb legyen a kotoszoveted,borod a fogyas soran.
Onmagukban viszon nem hoznak eredmenyt!!!
Elso a meregtelenites,atterni az egeszseges etkezesre es fokozatosan beinditani a rendszeres mozgast. Eleinte legyen az csak gyors gyaloglas,de naponta,kesobb a tobbi mozgasforma ,ami megtetszik.
Ha mar ezek megvannak,akkor johetnek a kiegeszitesek.
Ilyenek az infraszauna, az LPG kezeles, kezi masszazsok es kulonfele tekercselesek es egyebek.
Gondold at ezeket es hajra!
En is harom gyerek utan vagyok.....