Multiládás túrák... Próbáltátok már? (beszélgetés)
heles!!
:)
meglehet anonim a Mindent tudni akarok című szovjet filmecske kalapácsos kisfiúja, aki nagyot sózott a tudást jelképező dióra....
a nagy útrakelés előtt kérded valódi érdeklődéssel, vagy szokvány figyelemfelkeltés,a fórumindító özönödben?????
:))
Hali! A párommal már 200 megtaláláson túl vágyunk, szenvedéllyé vált a játék. Segítségül: mielőtt elindultok, olvassátok el a geocaching.hu-n a FAQ és a szabályzat részt!
Az ajándékok a ládákban egy idő után nem olyan fontosak. A játék lényege, hogy új, szép helyeket ismerj meg, légy a természetben, és persze a megtalálás öröme sem elhanyagolható :)
Autós gps csak korlátozottan alkalmas erre a célra. A legjobb a pda-ra telepített Russa nevű program, vagy méginkább egy direkte gyalogos gps. Mi is autóssal kezdtük, sokszor küzdelmes volt, mert nem ismeri az erdei ösvényeket, földutakat, ami sokszor galibát okozott. Azonban ha a turistautak.hu-ról jól felkészültök, esetleg nyomtattok is ki belőle magatoknak, az nagy segítség.
Még annyit javasolnék, hogy ne a badacsonyi multi legyen az első, előtte a saját városotokban, vagy ami a legközelebb esik, keressetek meg párat, hogy képben legyetek. A geocaching.hu/gm oldalon nagyszerűen meg tudjátok nézni, hol vannak elrejtve ládák. Sok sikert!
nem ismerős, de jól hangzik...
énis mennék, de most ilyen melegben kihagyom... talán majd hétvégén.
Kerested már a pákozdi anikóforrásnál a ládát? mi már 2x kerestük, de nem találtuk... a gps azt írta, rajta állunk... de a környéken se egy bokor, se egy fa, semmi, nem hogy forrás... és még egy lyuk se, ahova esetleg berejtették... lehet h rossz a koordináta:(
hmmm, anonim már ládát keres...
egy láda - rövidke - élete...
ennyi volt..
????
Aggteleken ismertem meg egy csomó csodás embert, találkoztam, beszéltem Pege Aladárral,egy métetrről élveztem a játékát egy aprócska fatemplomban ahol a Szélkiáltó együttes nekem játszott, a főzömet zabálta a falunapon a szakadó esőben, az agyagos földön csúszkáálva.. a nemzeti parkosok mai napig hiányolnak...köszönhetően a geocachingnak..imádtam, pedig szarrá csípte a szúnyigok, véresre téptek a bokrok, darázsfészekbe volt telepítve a láda,ésatöbbi...ez volt az én személyes nagykalandom / sok közül z egyik - örök emlék, kapocs..
Menj, nagyon fogod élvezni!!!!!
színes életem volt, van, az biztos..tán ezért ha valamilyen fórumon - seggtörlő, intimbetét, repülőn utazás, ésatöbbi - előtör bennem a gyakorlatiasság, a praktikum - nekem, saját tapasztalataimon átégve - magától értetődően... s tárom szét a karjaim csodálkozva, jééééé, más miért nem így látja, érzékeli?
További ajánlott fórumok:
- Mosókapszulát próbáltatok már?
- Narancsbőr eltüntetéséhez milyen kezeléseket próbáltatok, milyen eredményekkel?
- Rúdtánc - próbáltátok már?
- Ti próbáltátok már a WS teleshop és a topshop termékeit?
- Eleniumot próbáltátok, segített?
- A DM-es almaecet kapszulát (Das Gesunde plus a neve) próbáltátok már? Milyen volt?