Mosókapszulát próbáltatok már? (beszélgetés)
Próbáltam,soha többé.
Marad a mosógél.
Rendszeresen azt használok, semmi bajom vele.
Igen, de utálom. 1 kapszula nem elég, 2 meg abszolút nem éri meg az árát. Nagyon sokszor jártam úgy, hogy a ruhákon ott maradt a külsője, mint a takony, nyuladozott. Maradok a folyékonynál, be a ruhák közé. Viszont ha nagyon szutykos ruhát mosok, akkor port használok, előmosással nem lehet megoldani a folyékonnyal való mosást.
Igen, szuper. Semmi problémám nincs vele. Mikor időzítve mosok mindig azt használok.
Soha többé! Csakis Lenor folyékony mosógêl! Az is a ruhák közé, nem a tartályba.
Én a Lenor Gold Ordchid mosógél kapszulát próbáltam ki, és annyira megtetszett, hogy vettem még 2 dobozzal belőle. Az illatát megtartja még a szárítógép után is. A Lenor Amethyst & Floral Bouquet-t is kipróbáltam az sem rossz.
Nagyon jó a kapszula,szépen mos!!!
DE!!! a dobozban fele össze volt ragadva.
Ha szét akartam óvatosan szedni, szakadt szét a vékony fólia.. Vizesen tették bele, vagy a melegtől?
de így veszendőbe megy belőle sok...
Mostam már 30fokon is kapszulával, semmi problémát nem okozott. Kapszula, rá a ruha.
Nekem 30 fokon produkálja ugyanezt, de magasabb hőfokon nincs vele probléma.
Egyetértek, szintén ezért utálom. Ami volt, elajándékoztam, többet sosem veszek ilyent.
Sziasztok!
Én csak jókat tudok mondani az Ariel kapszuláról!
Tökéletesen tisztít, kiszedi a foltokat és ragyogást kölcsönöz a ruháknak.
Alacsony hőfokon akár 30°C hőmérsékleten is tökéletes hatást biztosít.
A Lenor öblítővel együtt használva a textíliák puhák, könnyebb a vasalás, és hosszan tartó frissesség illata megmarad sokáig.
A kapszula használatával nem eshetünk abba a hibába, hogy kevesebb vagy több mosószert adagolunk a mosáshoz.
Én sötét ruhák mosásánál nem szeretem, mert nekem nem olvad szét a fólia, hanem vizesen nyúlósan rátapad a ruhákra aztán moshatom újra. Mosóporral+trisóval mosok és a dobba rakom nem a tartályba.
Helló. A mosókapszulát mindegy mikor rakom bele? Mert olvastam olyat ahol üres dobba kell és utána a ruha.Vagy lehet a ruha közé vagy a ruhák tetejére kell? Köszi a választ előre is.
a kapszulát mindegy hogy először vagy a ruhák után dobod be a gépbe?
öblítő nem kell?
fehérek mosásakor cloroxot használok.a kapszulás mosáshoz kell-e?
Hoppá..ezt meg én nem tudtam, hogy néha a fehéreket is lehet mosni színesekre való mosóporral...én meg ezt köszi:)
Én úgy tudom, hogy a fehér ruhákhoz is célszerű színes ruhához való mosószert használni, mert a fehérítőktől egy idő után tényleg elveszti a ruha az eredeti fehérségét. Homokóra: köszi az ötletet :)
Először is a szines még elment , de a fehérekhez való gyakorlatilag beszürkítette a ruhákat.Másodszor azért nagy átverés , mert a folyékony arielt beleteszik egy vízben oldódó kapszulába kicsit megszinezik és hoppá jó drágán el lehet adni....)))
Én mondjuk nem vettem , hanem kaptam ,mert nem adtam volna rá ki pénzt...
Igen, lehet, és nagyon sokan használják..a gép szereti..egyébként én soha nem az adagolóba öntöttem a mosóport)így a szódát sem) Hanem egyből a dobba..így kivédhető, hogy a vízsugár belesodorja a mosóport a tartályba, vagy aköré
Természetesen a modern, mai dolgok mellett: Persilt és Arielt szoktam használni mosáshoz, ezekből is a folyékonyat, mert a mosóporok mindig eltömítik az öblítőadagolót, hiába vigyázok. Ezért is volt fura, hogy ezek használata mellett sem lettek fehérek a zoknik, és kezdtek elszürkülni a ruhák. Már azt hittem a mosógép vacak, a nem tudom én hány érzékével :))
Lehet még olyat kapni? Automata mosógép mit "szól" hozzá? Két régi, jól bevált dolgot használok: az egyik az ultra, a másik a mosószappan.
Igen, ezért is jó a mosószóda
Jó, hogy itt ez a téma, pont mostanában terveztem venni mosókapszulát. Szóval jó... Én meg úgy jártam, hogy képtelen voltam tisztára mosni a fehér zoknikat. Áztatás, dupla mosás után sem lettek fehérek. A napokban vettem vízlágyítót - elsősorban a mosógépem védelmére gondolva - és lám, gyönyörű tiszta minden! Olyan hülye vagyok, hogy hosszú ideig vacakoltam, és nem jutott eszembe, hogy a víz keménysége miatt volt a probléma!
Mi benne az átverés, és mivel nem voltál elégedett? Mert én akivel eddig beszéltem, mindenki csak dicsérte...
Nekem nem jött be, szerintem egy nagy átverés...
Köszönöm!Kipróbálom!:DDDD
Gyönyörű, Manul..nyugodt szívvel ajánlhatom...nem fogod megbánni!!!!
Én Arielt használok de ki szeretném próbálni.
Szép lesz a ruha tőle?
46 ft egy mosás....nem olyan drága..én akkor vettem, mikor 100 ft volt egy mosás-:)
És a Spar-ban mennyi? Ki tudja?
Nekem is nagyon bejönnek az Ariel kapzulák!:) Itt legalább meg van, hogy mennyi az adag, mert a folyékonyból és a mosószerből én valahogy mindig többet teszek, mint amennyit kellene. Valahogy biztos, ami biztos alapon, úgyhogy nekem a kapszulák sokkal gazdaságosabbak!:) És szép is tőle a ruha, tényleg! Most a Tescoban 40 db 2499 Ft
További ajánlott fórumok: