Összeragadnak a mosókapszulák. Mit csinálok rosszul? (tudásbázis)
Ez valószínűleg a párától történt!
Az már egy érdekes dolog, hogy nálad, szállítás közben vagy gyártáskor történt e a dolog!
Felhívom mindenki figyelmét, hogy élelmiszer tároló edénybe, palackba SOHA nem teszünk VESZÉLYES ANYAGOT !!!
A mosókapszula, mosogatószer stb. is az. A gyerekek hajlamosak megenni hiszen szép, színes és ételtároló dobozba tettétek.
Kémiai biztonság !
Nem mindegy, hogy ilyen páratartalmon tárolod.
Pl. a konyhámban a hideg falas, folyton nedves oldali fiókban elkezdenek folyósodni a leveskockák, összeáll a zselatin, penészesedni kezd a papìr zacskóban a liszt, tészta, a másik oldalon, ahol száraz a szekrény, nem lesz semmi baja.
De mikor ragadt össze? Amikor kibontottad vagy azután? Ha a párát nem viselik jól, akkor nem szabad nedves kézzel megfogni. Legjobb beletenni mind a kettőt, amelyik összeragadt a gépbe.
De ha mégis biztosra akarsz menni, hogy megelőzd ne ragadjanak össze, vedd elő a zárható ételes dobozt és tedd bele úgy, hogy ne érjék egymást. De még jobb a acél szerszámos doboz vagy ételtartó. Sosem lehet tudni, lehet rés is a csomagaláson, és nem veszed észre. Az acélon nem lesz lyuk, nem megy széjjel akkor, ha véletlen keményebben megfogod. Én abban hordom mindig az ételt. Mielőtt kibontanád nézd meg jól a csomagolást, van-e benne olyan, amely összeragadt és akkor nyomban vissza lehet vinni.
Jól kell zárni, száraz helyen tartani, többet nem tudsz tenni.
Én nem hiszem, hogy a te hibád. Nekem is volt, hogy összeragadt egymás után több dobozban is pár, de előtte, utána évekig semmi. Gondolom, gyártási hiba. Megesik. Ha még rendszeres, akkor leromlott a minősége, és válts!
Ariel podsokat használok és mindig van pár, ami összeragad és szétszedni meg lehetetlen, mert kilyukadnak. Én csinálok valamit rosszul vagy ez mindenkinél megtörténik?
Zacskós kiszerelés.
További ajánlott fórumok:
- Mit csinálok rosszul? Vagy tényleg megbuktam, mint anya?!
- Segítsetek Helga lányom hisztijét megszüntetnem!Én már mindent bevetettem!Mit csinálok rosszul?
- Süteménykrízis...valamit rosszul csinálok
- Mit csinálok rosszul?
- Vajon mit csinálok rosszul? Kire hallgassak? Akik tapasztaltak, és akiben bízom, vagy a gyermekorvosban?
- Rendeltem SuperShock Max szempillaspirált, azt mondták, ez nagyon jó. Feltettem a szempillámra és összeragadt. Valamit rosszul csináltam?