Ti próbáltátok már a WS teleshop és a topshop termékeit? (beszélgetés)
Megnéztem az oldalukat, valami elképesztő árak vannak...:O
A 7990 Ft-os vállfa a kedvencem...:))) Ennyi pénzért veszek egy szekrényt...:)))
Én nem vennék, mert ugyanezeket meg lehet kapni más néven az ár töredékéért, sőt aukciós oldalakon az eredetiek is sokkal olcsóbban beszerezhetők. Engem a Leg Magic érdekelt volna, helyett van tescós változatom, a célnak tökéletesen megfelel, ugyanolyan, mint a leg magic, kiválóan bírja a strapát.
Ped Egg-et vettem otthonkavásárban 500 Ft-ért, elméletileg ez az eredeti, mert minden címke, papír benne volt a dobozban, de semmit sem ér, a sima reszelő sokkal hatásosabb.
MEGVETTEM az ominózus terméket. Sticky Buddy.
Még akkoriban, vagyis valamikor októberben.
10 ezer Ft-ért adtak két garnitúrát. Ez úgy működik, hogy a guriga felülete valamilyen gumiszerű műanyag bevonattal rendelkezik, ami gyakorlatilag ragad és ezért a hasznáűlat során ráragad a kosz, az apró darabok. Igen. Egy darabig! Kb az 5., 7. használat után, egyszerűen már nem ragad rá semmi. Görgetem, görgetem, de a szemét ott marad a szőnyegen. Eljátszadozok vele, de eredménye már nulla. Vagyis kb egy-két hétig tudtam használni, azóta NEM: Még a boltban kérdeztem, hogy van-e rá garancia. Nem volt. 10 ezer Ft-ért! A műszaki boltban egy 3 ezer Ft-os kenyérpiritóra, vagy hajsütővasra is van. Erre nem volt. Be is döglött.
Most ott foglalja a helyet a gardróbszobában és várja a sorsát. Mert amire rendeltetett, arra nem lehet használni...
A párom náluk dolgozott egy fél évig, és hát eléggé lehordta a termékeik 90%-át. Elvétve, egy kettő (talán az a szeletelő izé) meg az a serpenyő, ami olyan pókhálós mintájú(bocsi, nem emlékszem a nevére) voltak a jók, de pl amennyire tudom, a serpenyő/főzőkészlet nem is teljesen topshop, hanem részben valamilyen más olasz gyártmány.
Anyukámnak ősrégen volt szintén topshopos taoasztalata, hát nem volt elalélva.
Sokat nem ér egyik cucc sem, ha engem kérdezel, és sokszor röhögök is a kisfilmeken, ha épp otthon vagyok, és odakapcsolok 2 percre(mert addig bírom kb.). Tök hiteltelen ugyanis már maga a reklám is.
Nekem 14000-ft volt a gőztisztító mert akciós volt,és az volt benne a jó hogy hó elején hozták én mondhattam meg mikor küldjék.
Én még rendeltem tőlük a dubletta nevű terméket serpenyő azt hiszem,nagyon imádom mert mindent lehet sütni benne nekünk van már de már agyon van használva és most leakarom cserélni:))
sziasztok!
anyosom is vett és nagyon dicséri!
én lábasokat vettem azis kitünő!
Van egy ismerősöm, aki barkács nagyáruházban dolgozik és ott van ilyen TV reklámos részleg, ahol ezeket a dolgokat árulják és így beszélt egy emberkével, aki ezekkel a termékekkel foglalkozik. Alapjában dícsérte, hogy jó ötletek vannak, csak az a baj, hogy egyik másik silányan van kivitelezve.
Különben még nem próbáltam ezeket a termékeket, szerintem is elég drága, pedig egyik másik tetszene!
Aki vett gőztisztítót mennyiért vette?
Én most készülök venni egy stigy buggit vagy valami iylen hülye neve van, mert úgy látom, nagyon jó lenne nekünk, viszont elég sokba kerül szerintem. Amúgy meg nem rendelem meg telefonon, hanem bemegyek a Visegrádi utcába és ott megvezsem maj,d ha lesz rá 10 ezer Ft-om.. :)
Régebben anyukám rendelt onnan dolgokat, tudod, ült napközben a TV előtt és nyomták ezeket a reklámokat, és őt sikerült több mindenre behülyiteni. Végül is midnen rendben volt, csak nagyon sok pénzt költött felesleges dolgokra, amik a végén a szekrény mélyére kerültek..
Mi a véleményetek?
én vettem gőzpingvint,meg H2O-t,hát annyiba jó hogy nem kell pancsolni se felmosáskor se takarításkor mert mindent gőzzel tisztítok..