Szerintetek mennyire hatásosak a Teleshopos és Topshopos termékek? (beszélgetés)
szia
roboshef-et ne vegyél.kb3x használtuk,aztán megdöglött
üdv a monstert gőztísztító neked akkor bevált? oldja a vízkövet is?A melléketl fertőtlenítő lötyi meddig volt elég ?
köszi az infót nem akarok zsákba macskát venni !:-)
nekem teszik a H2O mop is szerinted az milyen?
A gőztisztítóról annyit tudok, hogy kb 2 hónappal ezelőtt meg akartam vásárolni és bementem Bp-n a Teréz krt-i boltba, pont akkor volt ott egy férfi, aki ezt hozta visszal, mondván, hogy nem erős a gőznyomás, rövid a "madzag"-ja, szóval kérte, hogy vegyék vissza.
Nem vártam meg mi lesz a vége, mert eljöttem.
Nekem Leg Magicem van, és szerintem elég jó, bár térdgyilkos. Viszont kicsit unalmas, utálok álldogálni.
Van még tőlük ped eggünk, ez se rossz, nekem segít és eddig bevált.
Aztán az a gőzös tisztító, ami a fugából tényleg mindent kiszed, és jó a csapokra is.
szia!
Nekem a Flav* Turbó Főzőm van ts-es. Szerintem valóban ngyon jó, rengeteg időt spórolok vele + egészséges és ízletes is a benne készült étel. Nem bántem meg a vételét, igaz, nem rendelés útján jutottam hozzá. amint lesz lehetőségem mást is kipróbálok, pl. az említett gőztisztítót.
Ebben a fórumban nem reklámozni, vagy leminősíteni szeretném a fent említett cégek termékeit!érdekel, hogy mások használnak-e ilyen fajta terméket és hasznos-e az ő otthonukban?
két kisgyermeket nevelek kinézztem pár praktikusnak tűnő terméket gőztisztítót és ,festék hengert mielött megrendelném érdeklődnék mások valóban ídőt és pénzt spórolnak meg ilyen találmányokkal?
További ajánlott fórumok:
- Milyen bőrfeszesítő krémeket ismertek, amik hatásosak?
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- A topshopos vagy a Solac gőztisztítót ismeri valaki?
- Koronavírus tünetei ellen melyik gyógyszerek lehetnek hatásosak?
- Használ e valamelyik topshopos vagy tvshopos termék(fogyúkúra során gondolom)?
- Hatásosak az otthon alkalmazható mikrodermabráziós termékek/szettek?