Koronavírus tünetei ellen melyik gyógyszerek lehetnek hatásosak? (tudásbázis kérdés)
"Utolsó mondatodban foglaltakat én fordítva csinálnám,'
Szerencsére nem voltál még komolyabban beteg biztos, mert azért jó a fokhagyma, de egy magasvérnyomát nem tudom mennyi vinné le, ha egyáltalán megmozdítaná, akkor meg műthetnék gyomorfekély miatt.
A kezdetek kezdetén azt a hír járta konyakkal, vagy whiskey-vel kel inhalálni,
Ajánlom a Hennessy Richard Cognac -ot, ütős az ára, biztos a vírust is kiüti.
Utolsó mondatodban foglaltakat én fordítva csinálnám, biztos antiszoc vagyok🤣
Visszatérve: ha tudnánk a FI kérdésére a választ, nem itthon hoxáznánk.
Szerintem ezt egészségesen mindnyájan így gondoljuk.
De ha betegek vagyunk, azért csak elzarándokolunk orvoshoz, hogy írjon valami ütőset :)
Inkább szedek napi 1 vérnyomáscsökkentőt, mint fokhagymát zabáljak és mindenki elmeneküljön.
És nem gondoltam komolyan, hogy postás legyél, csak nem szeretem, ha félretájékoztatnak.
Igen, volt amikor nem volt, most sem adnak csak nagyon indokolt esetben, de létezik ezt akartam közölni.
Igen, mindenki abban hisz, amiben éppen akar, amit tapasztal.
Nekem nincs ezzel gondom, nem vagyok gyógyszerpárti , de ellenes sem. Keresem az alternatívákat, de az én gyerekem életét, éppen egy víruselleni gyógyszer mentette meg. Tehát nyilván én nem fogom tagadni, hogy ilyen nem létezik.
Az orvosok sem tévedhetetlenek. Ismerek olyan professzort, aki merő jó indulatból a szeretett apját "ölte meg".
Nem hiszek a tájékoztatóknak, hiszen a gyógyszeriparnak igénye a beteg ember. Az csak egy biznisz kérem.
Egyébként nem vagyok postás. :)
Az utolsó idézet a hazugság kategória, és nem kell elhinnem.
Ebben sem vagyunk közös nevezőn. :)
Többen gondolnak erre biztos, de azt is erősíteni kell/kellene.
Stresszmentes élet, egészséges étel.
De nem mindenkinek adatik meg, tudjuk.
Nézd, azért van több féle, mert ahányan vagyunk annyifélék.
Sokaknak a Lidokain hat helyi érzéstelenítésre, nekem nem szabad, és szintén sokaknak a penicillin szuper, nekem halálos lenne.
A fórum arról szólt mit ajánlanak a koronavírus okozta láz csillapítására. Tavasszal még az a hír járta orvosikörökben is, hogy az a gyógyszer jó.
Nálunk se.
Ha láz van ibuprofen tartalmú gyógyszert használunk.
A professzornak üzenem, azért létezik több vírus ellen is gyógyszer, infúzió.
"Herpes vírus, varicella, kanyaró, mumpsz, citomegalovírus, Epstein-Barr vírus, humán papillomavírus okozta fertőzések, immunhiányos állapotok, vírusos légúti fertőzések, vírusos májgyulladás, agyvelőgyulladás (vírus-enkefalítisz) kezelésére javallt."
Ez az egyik gyógyszer leírása.
"Herpes vírus, varicella, kanyaró, mumpsz, citomegalovírus, Epstein-Barr vírus, humán papillomavírus okozta fertőzések, immunhiányos állapotok, vírusos légúti fertőzések, vírusos májgyulladás, agyvelőgyulladás (vírus-enkefalítisz) kezelésére javallt.
Ez pedig a másik gyógyszer.
"Ez a gyógyszer a vírusellenes készítmények csoportjába tartozik, elpusztítja a vírusokat vagy megakadályozza a vírusok szaporodását."
Neveket nem írok, aki akarja, majd megkeresi.
Lázcsillapításra a Parnadol az ajánlott.
Magára a vírusra, egy féreghajtót mondott a doktornő, egy magyar nagyobb nézettségű csatornán, egy riport alkalmával, hogy hatásos a kezelésben.
Állítólag a paracetamol a jó. Az ibuprofen pont nem.
Fene se tudja már mi az igaz.
Ezt a kérdést úgy tetted fel mintha legalábbis lenne a koronavírusra több megfelelő gyógyszer.
Vagy lemaradtam valamiről?
További ajánlott fórumok:
- Mindent a Sotret gyógyszerről!
- Ismeritek a Roaccutan gyógyszert? Mik a tapasztalatok?
- Antidepresszánsok, gyógyszerfüggőség
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- A gyógyszertáros kontra doki
- Milyen mellékhatásai lehetnek a Paroxat nevű gyógyszernek?