Hatásosak az otthon alkalmazható mikrodermabráziós termékek/szettek? (tudásbázis)
Szia! Köszönöm, hogy válaszoltál. Igen, tag vagyok, de csak magamnak és ajándék gyanánt szoktam rendelni, az értékesítés semmiben sem az én műfajom:).
Tehát akkor jó a készítmény? A bőröm nem sebes, anyajegyet, ilyesmit, a szimpla bőrradírral is kihagyok. VAlóban annyival többet tud egyébként ez a szett, mint a sima radírok? Mondanál még róla esetleg bővebb tapasztalatot? Köszi előre is.
Remélem nem ijesztettelek el a véleményemmel,de a szépségtanácsadó, akitől rendelni akarod a terméket ,mindezt el kell hogy mondja neked.
-Vagy a netten rendelsz?
-Esetleg te is tagja vagy az Oriflame nagy csapatának?
Ez mind igaz,csak arról nem irtok ,hogy ha vannak kapillárisok vagy pici sebek (pattanás) akkor nem szabad alkalmazni.Nagyon érzékeny, vagy sérül bőrre ne használjátok.Azt inkább hadjuk a kozmetikusunkra.
Inkább az egyszerű bőrradirokat alkalmazzuk otthon,heti, 10 napi, 1x -i alkalommal. Mindig nedves bőrre vigyük fel,jól megdörzsöljük a felületet,lemossuk,lehet még egy tápláló vitaminos pakolással tetézni,majd a nappali, vagy az éjszakai krémet(attól függ mikor végzed a bőrradirozást).
Különben én is az Oriflame Dermo-rol irtam a véleményemet,ha tiszta a bőröd nyugodtan próbáld ki .De nemszeretem becsapni a vásárlóimat,ezért nekem nem az a célom hogy eladjak egy drága terméket,hanem az hogy elmondjam a helyes használatát és egyénre szabva megbeszéljük mit kellene, mit ajánlatos használni .
A dörzsi részében erősebb dörzsanyag, a krém részében elvileg enyhén hámlasztó savak + E vitamin, egyéb bőrszerkezetjavítók.
Azért ugye az én kérdésemre is válaszol majd valaki:)?
További ajánlott fórumok:
- Milyen bőrfeszesítő krémeket ismertek, amik hatásosak?
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Császármetszéssel született babáknál milyen torna alkalmazható a nyugodtabb alvásért?
- Gyémántfejes mikrodermabrázió
- Koronavírus tünetei ellen melyik gyógyszerek lehetnek hatásosak?
- Valakinek van tapasztalata a mikrodermabrázióról(bőrcsiszolás)?