Használ e valamelyik topshopos vagy tvshopos termék(fogyúkúra során gondolom)? (tudásbázis)
Sziasztok!
Én nem fogyasztó dologról érdeklődnék, hanem van egy új temrék, az air max párna. az érdekelne. valaki? valami? :)
Sziasztok!
Engem a vákumos köpölyöző érdekelne, celluless-nek nevezik. Mit gondoltok róla? Valaki használta már?
Sziasztok!
TUDNA NEKEM VALAKI SEGÍTENI???
Vettünk egy easy shaper-t használtan és szeretnünk volna még egy gumiszalagot,feszítőgumit(nem tudom pontosan mi a neve), mivel csak egy volt hozzá.De azt mondták az üzletben, hogy nem lehet venni, mert alkatrész, de ha megmondom, hogy kinek a nevén van a számla, akkor küldenek ingyen. De azt sajnos nem tudtam meg.
Előre is nagyon köszönöm!!!
Éci
:) szívesen!
kettővel nem próbáltam, de egy szalaggal abszolút használható a kütyü..:))
Hát fel!!
De utána nézek írja-e?
Köszi!!
szió!:)
asszem a füzetkéjében olvastam, hogy azt javasolták, először csak az egyik oldalra szerelje fel az ember lánya a gumiszalagot (vagy mi a manót).. így én ezt tettem - szerintem nem olyan nehéz.. nem hinném, hogy nálam gyengébb lennél, én nem vagyok egy erőművész..:))
Te mindkettőt felraktad?
Szia Kata!!
Neked is ilyen nehezen ment nyomkodni az elején vagy csak én vagyok ilyen gyenge. Például ülve háttal hátradőlni nekem elég nehéz.
Sziasztok!!
Én is írtam ennek a Nórinak és nekem sem válaszolt!!
Azóta én megvettem az easy shaper-t most próbálom üzembe helyezni!!!
szió!
ha megnézed az adatlapján, csak azért regisztrált, hogy ebbe a fórumba írjon, és azóta sem lépett be.. szóval válaszolni sem fog..:(
egyébként amikor annó nézelődtem a neten easy shaper témában, szóról szóra ugyanezt a hozzászólást még legalább 2 másik női portál fórumaiban is megtaláltam, szóval szerintem valami burkolt reklámozás lehetett..
a kérdésedre sajnos nem tudok válaszolni, csak gondoltam szólok, hogy ne várj választ hnoritól..
Helló!
Nekem van egy felesleges easy shaperem, amit idő hiányában, és lustaságom miatt nem használok, top shop ár alatt odaadnám.
Ha valakit érdekel csörögjön rám! vagy írjon e-mailt. fórumra nem válaszolok... erre sincs időm:(
dede1@citromail.hu
70/202-7557
szia! mivel csupa jó véleményed van az easy shaper-ől érdekelne hogy tényleg nem csúszol le róla? barátnőm kölcsön adta ,próbálgatom,tetszik de bizonyos gyakorlatoknál(oldalt fekve) lecsúszok ha nem kapaszkodok nagyon(de így kényelmetlen). Gerincsérvem van! elég kemény :(
ezt nem terheli meg?
nem emelhetek,nem hajolhatok stb...
ezért szeretném én is megvenni,csak kérdés hogy mennyire terheli meg a gerincet.(a gerinctorna gyakorlatokat is fekve kell csinálni) kérlek írj! köszike!
Szió!
Ha beszkennelem azokat az oldalakat és jpg-ben elküldöm mindet (4 oldal össz.) akkor meg tudod nyitni, jó lesz így Neked?
(kicsit vacak a minősége a füzetkének, de azért olvasható persze!)
Szia Kata!
Van neked esetleg magyar nyelvű leírás az öszeszerelésről? Ha igen kérlek szépen csak azt a részt ha lennél olyan jó elküldeni nekem.elisabeth01kukacvipmail.hu
Előre is köszi!
na, gyorsan rászántam magam és ma megvettem az easy shapert..:)
az összeszerelése elég jól kitöltötte az estém egy jó részét, de sikerült összeraknom!:)
kíváncsi vagyok mennyire válik majd be!!
már megint bogarat ültettetek a fülembe az easy shaperrel kapcsolatban..:))
2 hét múlva névnapom lesz.. ha ennyire hatásos, akkor lehet, ráveszem a családot egy kis ajándék-hozzájárulásra...:)))
Sziasztok!
Én egy boldog easy shaper tulajdonos vagyok, mert kb. 3 hete vettem meg és 2 hete tornászom rajta minden 2. nap kb. 1-1,5 órát és már most érzem, hogy lötyögnek a ruháim!!!
El kell mondanom, hogy 21 éves , 166 cm magas és 51 kg.
Az alkatom mindig is vékonykás volt, de egyszer meghíztam 60 kg-ra és belekerültem a fogyókúra ördögi körébe, amelytől lettem 45 kg is, bár írtó aránytalan alakkal ( a mellem eltűnt, a bordáim kilátszottak, az arcom beesett , de a fenekem és a combom ugyanúgy vastag volt, onnan szinte alig ment le valami).Az update-tel fogyóztam, ill. norbira tornásztam eléggé rendszertelenül (2 hónapon át minden 2. nap, majd 5 hónap semmi, csak táplálkozással fogyni!!!)
Most leálltam az update-tal, mert csak elfogyok tőle, hanem inkább eszem normálisan, de édességet csak hétvégén, ill. heti 2-szer eszem csak vacsorát! Ennyi a titkom. De a hülye alakom így is megmaradt, amivel néha futással próbáltam változtatni, de attól csak megizmosodtam- pont oda (comb, fenék).
És jött a megoldás, láttam a reklámot és megvettem egy tvshop boltban. Tanács: inkább itt vegyétek meg, mert nekem is egy ismerősöm ajánlotta; így több ezer ft-ot lehet spórolni, mivel így 21990, a tv-ből rendelve pedig kb. 25000ft-ra jön ki!
Mindenkinek csak ajánlani tudom, az egyetlen hátránya, hogy nyikorog!
Ill. a gyakorlatok elsajátítása gyerekjáték, de inkább a tv-reklámból, mert az én gépemhez is csak egy füzetecske volt, angolul és fele annyi gyakorlattal, mint a tv-ben!
Tehát én több évig tornásztam (több-kevesebb kihagyással) norbi-kazikra, de eredményt akkor értem el, amikor elmentem kb. egy hónapot intenzíven konditerembe és mindenki észrevette rajtam! Ezen felbuzdulva gondoltam, hogy egy saját kondigép fog segíteni rajtam.
Aki már elérte a versenysúlyát, egyen normálisan és tornázzon, kondigéppel, mert annak van igazán hatása.
Ja, és nincs fájdalom! Tudniillik ez a gép- és minden kondigép- a mélyizmokat tornáztatja meg (ahol nincs érzőideg, ezért nem fáj) és helyesen, tehát minden gyakorlat oda megy, ahova kell, és úgy, ahogyan kell!
Ugyanakkor az otthoni kazis-torna a fenti, érző idegekkel teli (ezért fáj!) részt tornáztatja meg, de hatása alig érezhető, (hiszen kb. fél évi otthoni tornázás ér fel egy hónapi kondizással sztem) mert pl. a 20 fenékgyakorlatból lehet, hogy 2-t csinálunk a helyesen , a többi csak fáradtságot eredményez és nem ér semmit.
Ez a kondigépek titka tehát!
Aki eredményt akar elérni, ne sajnálja rá a pénzt!
Jó edzéseket!
Nóri
Ja, fogyózásban elég otthon vagyok, úgyhogy, ha vkinek kérdése van, bármivel kapcsolatban írjon: hnori@freemail.hu
Miért nem mész be a boltba és próbálod ki? Akkor meggyőződhetsz a stabilitásáról, az anyagminőségéről, meg arról, hogy egyáltalán el tudod-e képzelni, hogy használni fogod.
Biztosan vannak jobb és gyengébb minőségű termékeik, mivel több gyártótól vásárolják össze kínálatukat. Nálunk abking-pro van, az nagyon stabil, jó anyagból készült. Az ilyen-olyan izomstimuláló öveket szerintem se éri megvenni, legalábbis azokat, amiket én próbáltam.
húúú, ez az easy-shaper tényleg ilyen jó..????
már kb. 3-4 hónapja agyalok rajta, hogy meg kellene venni, még a boltjuk előtt is elsétáltam kirakatot nézegetni..:)) - de minden ismerősöm lebeszélt a top shop termékekről, mert állítólag elég vacak a minőségük..
ezek szerint napi kb. 30 perc elég rá?
Szia!
Nekem is van biciklim (szintén fogas) és masszírozóm is, de mióta megvettem az easy-shapert szinte csak azt használom (használtam, mert most babát várok és ilyenkor nem lehet a használati szerint). Nem hittem volna, de szemmel látható a különbség, és közben nem ettem semmit máshogy, csak minden este a Barátok közt alatt "rajta feküdtem". Pedig nálam a tejszínhabos cappuccino naponta 1x lecsúszik.
Még az uram is észrevette a változást 2 hét után.
Szóval csak dícsérni tudom.
Remélem nektek is beválik
Kriszta
Hát én is nagy nehezen szántam rá magam hogy megvegyem,de sajnos muszály mert elég sokat felszedtem ezekre a területekre.has,derék,comb.
Remélem beválik!
"fogasnak" Ez annyira ismerős:) Bár, most én két hete példamutatóan tekerem, szinte minden nap, alkalmanként egy órát.
A felülésre még mindig nem bírtam rászokni, sajnos. Amikor persze csináltam pár napig, érezhető volt a hatása. A fiúknak egyébként is könnyebben kockásodik a hasa. De ez mindegy, mert nekem nem is a kockás has lenne a cél.
Szia, 991217
Mi kb. egy éve rendeltük, és azóta a 16 éves fiam szinte minden nap lemegy rajta gyakorolni, meg néha nap én is szoktam. A gyereknek épp tegnap néztük, hogy szabályos, "kockás" lett a hasa, de nekem is jót tett...:-)))
Szóval egy titka van szerintem, minden nap, és nem 3-5 percet, hanem legalább 15-20 percet gyakorolni rajta.
Én is nagyon szeretném az easy-shapert, de mivel már van biciklim, meg lépegetőm, a férjem eléggé szkeptikus az újabb eszköz iránt (A bicajt is jószerével fogasnak használjuk a konditeremben..)
Szóval, kitartás!
Ez persze, hogy használ, csak azt ne várd, hogy rögtön olyan acélos hasizmaid nőnek tőle, mint a reklámszereplőknek. Egész jó, ha minden nap használja az ember (nekem pont ez a gyengém, mármint, hogy 3 nap után valahogy elfelejtődik a dolog).
Fogyni meg nem a felüléstől fogsz, hanem a kevesebb bevitt kalóriától. Persze, a felülés megerősíti a hasizmokat, amitől csinosabb látványt nyújt az ember.
További ajánlott fórumok:
- Szólánc- Írjunk zöldségeket +gyümölcsöket! Az előző szó utolsó 2 betűjének valamelyikével kezdődik a következő.
- Együtt élek párommal, de nem vagyunk házasok, van közös gyerekünk.Ha valamelyikőnket baj éri, ki örökölne?
- Van aki valamelyik rokonával folytat viszonyt?
- 30 éves korban beléphetek-e valamelyik Magánnyugdíjpénztárba?
- Mit szólnátok, ha gyerekvállalás előtt a párotok azzal állna elő, hogy valamelyik exbarátnőjéről szeretné elnevezni a közös gyermeketeket?
- A topshopos vagy a Solac gőztisztítót ismeri valaki?