Mit szólnátok, ha gyerekvállalás előtt a párotok azzal állna elő, hogy valamelyik exbarátnőjéről szeretné elnevezni a közös gyermeketeket? (beszélgetés)
Nekem pl. nagyon tetszik a Dóra női név, és így hívják a férjem egyik ex-ét, akivel kb. 5 évig volt együtt, sőt meg is akarta kérni. DE! Már Mi vagyunk egy pár, és nagy a szerelem, a bizalom; remélem, így is marad életünk végéig. Lehet, hogy Dóra lesz a kislányunk, pontosabban Anna Dóra, és ez nagyon megy a keresztnevünkhöz. :) Nem feltételezem a páromról, hogy az ex-ére akar emlékezni. Mondjuk, nem ragaszkodik ő ehhez a névhez, de tetszik neki is.
Tehát, ha a leendő apuka így fogalmazott, hogy az ex-ről nevezzék el a picit, az nagyon gáz; csúnya dolog!!! Ha csak tetszik neki az a név, akkor nincs vele baj. Meg kell adni neki a bizalmat. Ha a kismamát ez mégis feszélyezi, akkor keressenek másikat. Minden jót Nekik! :)
A menyasszonya volt...
Vagy akkor én se voltam az neki pl. 18-20 éves koráig??
Nem minden fiatal gondolkozik ezekről a dolgokról azonosan..
talán ahol kiadják a gőzt ott van még remény, és ha még indulat van akkor még nincs veszve minden..
persze tűréshatár kérdése kinek mi a vihar...
"ha nem volt szoros-viharos a kapcsolat"
Ezt megkérdezhetem,hogy az a rész,hogy szoros viharos miért fontos? Hogy akkor miért kérdeznéd meg stb...
hello
te meg nevezd eld az ex pasidról ha fiú lesz, ennyi:D
Ha még gyerekvállalás előtt kérdezett volna ilyet akkor nem vállaltam volna vele közös gyereket. Ez tapintatlan és sértő a másikra nézve.
Nekem nagyon rosszul esett volna. Ott valami nincs tisztázva.
Nincs?
Pedig én jól hozzámentem. Ezelőtt 21 évvel. :)
"akár Hokedlinak is nevezhettem volna a lányom, a lényeg, hogy gyerek és az övé. :))"
Ennyire biztos volt benne?:DD
További ajánlott fórumok:
- Nevel valaki halmozottan sérült gyermeket?
- Szólánc- Írjunk zöldségeket +gyümölcsöket! Az előző szó utolsó 2 betűjének valamelyikével kezdődik a következő.
- Pajzsmirigy alulműködéssel lehet-e gyermeket vállalni?
- Mit kezdjek a pasim exbarátnőjével?
- SpermaJOGOK, avagy a férfiak is dönthessenek, akarnak e gyermeket!
- A világ változott vagy a szülők nevelnek "lazán" gyermeket?!!