Próbálkozzak idősebbel? (beszélgetés)
A jol elbeszelgetunk az fontos, de nem tudom... az aranyos jelzot nem akarnam a pasimra hasznalni.
Hat sztem kapcsolatban mindenki magabiztosabb, ezert kaposabb.
ha kezdenék egy olyan pasival,aki külsőre nem tesztik annyira,de aranyos, jól elbeszélgetünk, és idősebb?
Olyan is van, hogy az egyik szerelem bevonzza a másikat, lehet, ha lenne párom,akármilyen,kapósabb lennék...
a lányom szája is hasonló.majd,ha öregszel.
... ha nincsen valami jó kis hobbid ? azt is unni fogod ! látom a férjemen !!! 😁
Hat ebben van vmi. 😀
Meg mindenki lusta, es az az elmeletem; h aki fiatalabb kezd az meg plane. Sztem nekem is azt kellene inkabb... Unom mar a komolysagot. 😀
Az enyém szép formás és húsos. Kíváncsi leszek mikor kezd el vékonyodni. 😵🤪
Alapvetően igen. Kisebb eltérésekkel. Annyira nem kell őket túlmisztifikálni. 😉😁
az enyém pici volt,és szép.de az idő múlásával keskeny lett.de már hetven felé kit érdekel?
Akkor ne legyenek illúzióink, lányok! Mind egyformák. 😄
Ugyanmár…kb mind ugyanolyan. A 29 éves sem tér el sokban a barátnőm 50 éves férjétől. 🤣
23 évesen belezúgtam egy 35 évesbe, az rendben volt. De a fordítottján kiakadok? 🤣 Nekem is van mit átgondolni.
Hülyéskedtem, azért az anyja nem lehetnék. 😄 31 éves vagyok. Úgy látom, mindannyian előítéletesek vagyunk a magunk módján.
Átérzem egyébként fiatalabbakkal nekem is, de sztem nem baj ez, kellenek a határok is.
Jó, ha tudjuk azt mondani, hogy ez tetszik, az nem. Mindenféle miért és belemagyarázás nélkül.
Igazad van. A kérdezőnek idősebbekkel szemben vannak fenntartásai, nekem meg fiatalabbakkal. Én sem vagyok elég laza. 🤔
Lebecsülöd a korkülönbség előnyeit, oda-vissza! :D
Nálad fiatalabbak nem jöhetnek szóba? Van, amelyik szereti az idősebb nőket. Múltkor egy húszéves kezdett incselkedni velem. Én meg csak lestem, hogy mit akar ez tőlem, nem látja, hogy az anyja lehetnék? 🤨🤣
Szerintem változtass a hozzáállásodon, mert inkább azzal van gond, bármit is írsz a külsődről. Az, hogy milyen korú férfiakkal ismerkedsz, ízlés kérdése kell, hogy legyen, és nem: ha nincs ló, jó a szamár is. Tágítsd a látóköröd!
Miben? Gondolom, hogy párkapcsoaltra vonatkozik. Nem vagyok szakértő a témában, ha nem túl nagy a differencia, teszem azt 1-15 évvel több, akkor nem számít az életkor, sokkal inkább egyebek. Sok sikert.
Nekem főnökasszonyom van, de kiakadnék, ha csipkelődne + lehet, minden helyzet más, de egy pillanatra sem gondolnék mögé kekszuális’ felhangot.
Ezt nekem is meg kell fogadjam.
Majd eléd áll, hogy van egy rossz híre: ki vagy rúgva. De van egy jó híre is: most már szexelhettek.
Fogadd el magad!
Ez a hibád. Míg magadat nem fogadod el más sem fog!
Nagymamám szerint a pici száj a szép. Ezt nem konkrétan nekem mondta, csak úgy egyszer.
Nem hiszem, hogy ennyi baj van veled. 😄 A legtöbb nő átlagos. És átlagosból pillanatok alatt szépet varázsolhatsz egy-két trükkel.
Jesszus! A telt ajkat kisebbíteni? 🤨 Ne hülyéskedj!
A legtöbb nő ajkát feltölteti, nekem kisebbíteni kellene, kicsit állból faragni,meg orrból is. Ez sok pénz,de lehet megérné.Ja és fogszabályozás.
Szerintem 2-3 millió ft menne rá,de talán megérné.
További ajánlott fórumok: