Póréhagymás virslisaláta recept
10 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
A Póréhagymás virslisaláta hozzávalói:
1 dl majonéz light
1 dl sovány tejföl
1 teáskanál mustár
csipet só
bors
4 -5 db virsli
3 dkg 1-es kódú füstölt sajt
1 kb 15 cm-nyi póréhagyma
citromlé.
A Póréhagymás virslisaláta elkészítési módja:
A virslit megfőzöm, közben elkészítem a mártást: egy tálban összekeverem a majonézt a tejföllel, hozzáadom a mustárt, sóval, borssal, és citromlével ízesítem. Amikor a virsli megfőtt, félreteszem hűlni, addig elkészítem a többi hozzávalót: felkarikázom a póréhagymát és felkockázom a sajtot. Majd felkarikázom a virslit is és az egészet összekeverem a mártással. Hűtőbe teszem hogy az ízek összeérjenek.
Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei
A receptet beküldte: vaczila, 2009. szept. 21. 05:11
A póréhagymás virslisaláta elkészítési módja és hozzávalói.