Főoldal » Receptek » Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei » Póréhagymás virslisaláta recept

Póréhagymás virslisaláta recept

Elkészítési idő 10 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Póréhagymás virslisaláta hozzávalói:
1 dl majonéz light
1 dl sovány tejföl
1 teáskanál mustár
csipet só
bors
4 -5 db virsli
3 dkg 1-es kódú füstölt sajt
1 kb 15 cm-nyi póréhagyma
citromlé.


A Póréhagymás virslisaláta elkészítési módja:
A virslit megfőzöm, közben elkészítem a mártást: egy tálban összekeverem a majonézt a tejföllel, hozzáadom a mustárt, sóval, borssal, és citromlével ízesítem. Amikor a virsli megfőtt, félreteszem hűlni, addig elkészítem a többi hozzávalót: felkarikázom a póréhagymát és felkockázom a sajtot. Majd felkarikázom a virslit is és az egészet összekeverem a mártással. Hűtőbe teszem hogy az ízek összeérjenek.


Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei


A póréhagymás virslisaláta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook