Polgármester szeretnék lenni! (beszélgetés)
Na most már polgármester lett a topik indító!??? :)))
Érdekelne.... :D
A jó indulat nem elég. Tudás és tapasztalat is kell, ami nem "csak úgy" rátapad az emberre, hanem meg kell küzdeni érte. Meg kell(ene) egy csomó más készség is a jó politizáláshoz, pl. kommunikációs ill. diplomáciai. Ez azt jelenti, hogy nem vágok egyből mérges fejet, meg nem leminősítem a másikat, hanem megindoklom a saját -akár- ellentétes álláspontom logikusan. Vagy legalább annyit kinyögni, mégis mi nem tetszik, mert egy grimasz nem elég.
Mindegy... Kampányolj a Minek Dipmloma vagy Tapasztalat Párt mellett nélkülem!
Ha nálad az elszállás azt jelenti, hogy már nem egy kisiskolás szintjén vagyok, nem abban hiszek, hogy sok jó szándékkal és és egy kis szerencsével már jobbá tenni a világot, igazad van.
Ha szerinted kisiskolás szint, hogy hiszek abban, hogy ebbe a rohadt világba a jóval is el lehet érni dolgokat, akkor kisiskolás vagyok!!!
De te viszont egy olyan ember lehetsz aki nem küzd az álmaiért. Amúgy meg a másik, mérges fejet küldeni, miért ciki?? A nemtetszésemet fejeztem ki vele okoska...
Mondom, fogsz te még nagyokat nézni!
Ha nálad az elszállás azt jelenti, hogy már nem egy kisiskolás szintjén vagyok, nem abban hiszek, hogy sok jó szándékkal és és egy kis szerencsével már jobbá tenni a világot, igazad van.
Meg egy kicsit vedd górcső alá a viselkedésed! Bedobod egyből a durcát, és küldözgeted egyből a mérges pofit? Polgármesterként mit csinálnál? Kiűznéd egyből az ellenszegülőket? Vagy úgyis olyan jóságos leszel mindenki szemében, hogy ne érjen rossz szó? A sikerhez az út a kudarc, és egy irány sincs, ami mindenkinek megfelel.
lehet 35, és akkor minta értékű karről beszélünk. csak ezekben az esetekben általában nem 22 évesen kezdenek gondolkodni, nahem addigra diploma én 2 beszélt idegen nyelv a zsebben van.
persze minden az álmoknál kezdődik...
Megfelelő ismeretsége... Igen, ez egy nagyon sarkalatos kérdés. Nem a leírt számjegy, hanem az eltelt évek, STABIL kapcsolatok fontosak ("fél éve 1000 facebook ismerősöm van" nem ilyen). No, meg a 40-45 évesek is simán azt mondják egy 30-asra, hogy kis taknyos. Nézd csak meg akár ezen a portálon egy pár bejegyzést.
mindegy... Küldjetek majd egy kampány kitűzőt!
Semmit. Tudja ő hogy mi a dolga.:)
Meg hogy mit szeretek.:D
Akkor milyen ötleteket adjak Cilunak Veled kapcsolatban?
Cirogasson? :-)
További ajánlott fórumok:
- Örömömre szolgál hogy a polgármester házról-házra járva...
- Levél a polgármesteri hivatalból... vajon mi lehet?
- Milyen a jó polgármester? többi lent :)
- Holnap lesz-e 22.800-Ft segély, amit a polgármesteri hivatal utal?
- Mennyi a fizetés polgármesteri hivatalban?
- Hogyan lehet megnyerni egy polgármester választást?