Örömömre szolgál hogy a polgármester házról-házra járva... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Vajat, kenyeret?
4ezer egy jobbfajta pálinka , az legalább kikapcsol picikét
Amúgy anyám mondta, ha adnak fogadd el, ha dobnak ugorj el
Jó oké. Legyen igazad. Ezen nem veszünk össze. 😘
(Én csak kiakadtam, hogy ennyit adtak)
Én ebbe nem keverek bele semmiféle politikát. Ahol adtak, ott adtak minden évben, akármi jött is a következő év tavaszán. Itt is változtak a színek a vezetésben az évek során, de soha, egyik sem adott. Szerencsére nem halunk éhen, de nem is dőzsölünk a kis nyugdíj mellett.
Hidd el, hogy attól, hogy neked a 4 ezer forint nem pénz, másnak igenis az.
Az már inkább barátibb lenne. Én sem a fórumozón gúnyolódom. Lesz még tavasz ugyebár. 👍
Tudjukmijön…
Pont ezen gondolkodtam. Nem tartozom érintett körbe, de sok idős emberrel találkozom. Még sosem hallottam, hogy lett volna karácsonyi ajándék, akar pár szem szaloncukor. Város.
Anyuéknál nőnapi ajándék is volt vacsorával, aki nem tudott elmenni, házhoz vitték. Gesztus értékű, figyelmesség.
Dolgoztam olyan helyen, ami több száz nőt foglalkoztat, még egy gebedjmeg plakátot se tudtak csinálni.
Értettem honnét van, azt a költségvetésből kapja az önkormányzat, ami az összes befizető pénzéből van.
És én tényleg örülök, hogy ezzel örömöt okoznak, csak mindig elszomorít, hogy sokaknak 4 ezer forint mennyit jelent, és ezt gúny nélkül mondom.
Az jó ötlet, hogy pénzt, utalványt kaptok, amit arra tudtok fordítani, ami kell.
Boldog ünnepeket!
Ne gúnyolódjál, én nagyon örülök a 4.000ft-nak.
Csütörtöktől megint lesz akcióban olyan élelmiszer amit szoktam venni, és már csütörtök reggel menni fogok hogy kapjak.
Az zavar, hogy nem tudom meddig él a kártya.
Én nagyon örülök az ajándékkártyának. El is rohantam a pennybe hogy levásároljam, célirányosan akartam venni kiszemelt akciós élelmiszereket, de azokból vagy nem volt, vagy csak a hétvégén volt.
Ki tudja, egy pennys ajándékkártyát meddig lehet levásárolni? Néztem a honlapját de csak annyit ír, hogy a kártya lejárati ideje után nem lehet a rajta lévő pénzt felhasználni.
További ajánlott fórumok:
- A hittérítők miért járkálnak házról-házra "önkéntesen"?
- Levél a polgármesteri hivatalból... vajon mi lehet?
- Milyen a jó polgármester? többi lent :)
- Holnap lesz-e 22.800-Ft segély, amit a polgármesteri hivatal utal?
- Mennyi a fizetés polgármesteri hivatalban?
- Hogyan lehet megnyerni egy polgármester választást?