Milyen a jó polgármester? többi lent :) (beszélgetés)
Akkor meg kell neki magyarázni, hogy de már pedig ha lenne kutyafuttató, akkor előbb-utóbb odaszokna mindenki, illetve büntetnék aki nem..stbstb
Hosszútávon mindenki jól járna vele. Csak ugye az emberek azt gondolják, hogy minden pikk-pakk megy. Egyik nap még nincs, másnap meg minden működik ahogy kell...
Na beszélőkém az van :) Csak nem tudok mit kezdeni a begyöpösödött emberkékkel, akik azt mondják, nekik nincs hasznuk belőle :( És amikor elkezdeném, hogy de nem lépne bele úton útfélen kutyagumiba mi a válasz??
Sok hülye akkor is máshol szaratja a kutyáját :D
Én 30 vagyok és 3 éve jöttem rá, h mi akarok lenni XDXD
Próbálni lehet amúgy, max nem sikerül, de a következő választáson már legalább ismerni fogják a neved. :)
jogi aszisztens képzést kezdek szeptemberbe, és utána tervezem h jogi egyetemre megyek, és betegjogi képviselő leszek. Sajnos elég későn jöttem rá, hogy mit is akarok valóban csinálni! amúgy 22 vagyok, csak a születési évet elnymatam az adatlapomon :)
Kb 50ezren laknak a városba, de nagyon szeretnék tenni valamit, mert csak nyüglődünk! A probléma csak az, és szerintem nem csak nálunk, hogy az emberek már nem hisznek semmiben és senkiben :(
Kisebb helyeken ahol ismerik egymást az emberek, könnyebb elindulni :)
Én mondjuk a jegyzőségre gyúrok :D
Milyen végzettséged van, illetve mire alapozva szeretnél polgármester lenni?
Mekkora településen?
Hűű jót kérdeztél, a végzettségét nem tudom :D
Konkrétan nem nagyon tett le az asztalra semmit, mert az előző polgármesterünk egy hirtelen tűzesetben meghalt a ciklusa közepén, így rendkívüli választást kellett kiírni, ott megválasztották Őt, és most újraválasztottuk. Már én is rá szavaztam, mert nagyon sokat tett a településünkért. Tehát innen nézve mégis letett valamit :)
Polgármesternek nem szükséges szakirányú végzettség, de szerintem nem árt ha van némi rálátása a közigazgatásra. Emberileg edzettnek kell lennie és tényleg a köz érdekeit szem előtt tartani, ami nem minden esetben egyszerű feladat, hisz ugyebár a közérdek sem azt jelenti, hogy egységesen jó mindenkinek...
Röviden ennyi :)
Csak jót tudok írni pedig nem vagyok elfogult.:))) Az unokabátyám 12 évig az volt. Nem véletlen választották meg ,azért nem többször mert nyugdíjas lett.
Ahol lakom: ennyi mindent még senki sem intézet el pl járda csatorna (Pest:((() Pedagógusi végzettsége van.
További ajánlott fórumok:
- Mit tehetnék? (családdal kapcsolatos kérdés, a többi lent)
- Örömömre szolgál hogy a polgármester házról-házra járva...
- Pszichiáterhez kell mennem, de nem akarok ebben a városban. Mehetek máshová? (többi lent)
- Miért beszélget velem, ha van barátja? (többi lent)
- Szerintetek kínai kajára lehetek allergiás?Többi lent....
- Van olyan nő, aki értékeli az őszinteséget és nem sértődik meg? Többi lent.