Van olyan nő, aki értékeli az őszinteséget és nem sértődik meg? Többi lent. (beszélgetés)
Gondolom félsz, hogy túlnő rajtad. ;)
A többit már elmondták előttem (=tuskó vagy).
Valóban, sokat kell még tanulnotok - EGYMÁST.
A bejegyzésedből az jött át, hogy nem figyeltek egymásra, nem figyeltek arra, hogy a másik mit mond. Te sem értetted azt, amit a párod mond.
Beszélgessetek!
Gondolom, mert ismerte annyira FI-t, hogy tudta leb@szás lesz belőle, hogy van saját akarata és tanulni szeretne.
Nem véletlen nem árulta el!
Nekem az is fura kissé, hogy a beiratkozás csak valahogy kiderült, és nem pedig előzetesen volt kettőtök között megbeszélve.
A tanulási szándékáról a párod nem tett említést neked. Vajon miért tartott magában egy ilyen -, eléggé lényeges elhatározást?
A felső fokú tanfolyam = OKJ?
Majd utána jön a főiskola, egyetem. Nyugtával dicsérd a napot. Lehet, hogy pár év múlva sikeresebb lesz mint te:)
Szia fi!
Elcsodálkoztam, micsoda problémátok van. 😳
Tudunk amúgy valamiben segíteni, vagy nincs kivel megbeszélni ezt, és azért írtad ide?
Gondolkozzál el azon, hogy te miért is tanulsz?
Azért mert amivel foglalkozni szeretnél, ahhoz kell az a bizonyos iskola?
Vagy egyszerűen csak azért tanulsz, mert akkor már sikeres vagy?
Valószínű a párod sem azért akar tanulni, hogy úgy általában sikeres legyen, hanem mert amiben sikeres szeretne lenni!!! ahhoz tanulnia kell! az adott területen.
És ha nem érted a kettő közötti különbséget, akkor még sokat kell tanulnod az életben, az életről.
Nekem nem sikerült megértenem a problémát;)
Te egy férfi vagy és tanulsz? Mit? Kőművesnek, felsőfokún?
És a párod, aki nő, szintén beiratkozott valahová, hogy ő is sikeres legyen?
És már sikeresnek is érzitek magatokat?
Én bármilyen suli elvégzését, akkor tartom sikeresnek, ha meg van a vizsgám, és a munkám során jól tudom alkalmazni.
Önmagában iskolába járni<>siker.
Legyen az bármi. Pl. szerintem nem a sikert bizonyítja, ha valaki nem képes pl. egy főiskolát elvégezni 4 év alatt...
Ha olyan pályán, területen szeretne sikeres lenni, amihez szükséges a képzés, akkor igen, a sikeres jelentése = felsőfokú.
Beszóltál neki feleslegesen.
Esküszöm, ilyent még nem is hallottam, hogy a tanult beszól tanulatlannak, hogy rosszul tudja, felesleges :)
Kedves Fórumnyitó!
Nem értem pontosan a problémát. Én beszélgetnék vele erről a dologról, mert lehet, hogy nem is ez a baj. Ezt szerintem nem itt fogod megtudni, hanem tőle. És ha már őszinteség, akkor ennyit mindenképpen megér.
Kiderült, hogy a párom beiratkozott egy felsőfokú tanfolyamra. Amikor megtudtam azt mondta azért, mert zavarja, hogy ő nem tanul velem ellentétben és szeretne sikeres lenni.
Én meg azt találtam mondani neki, hogy szerinte a sikeres jelentése a felsőfokú tanfolyamos?
Aztán most megsértődött.