Pofátlan leszek, ha ezt fogom tenni? (beszélgetés)
Az első hsz-em visszaolvasás nélkül írtam, de itt olvasva én is "nyerítettem" :DDD
Figyu! Nem hinném, hogy ennyire birkából lennél. Miért kellene ezt elviselned?
Lépj!!!
Én még le is váltanám egy normáéisabb lakótársra.
Nem kell hagynod, hogy kihasználjon!
én is.
rájöttem, hogy van konyhaasztal, érdemes evésre is használni. :D
Barátnőm pont egy ilyen lánnyal lakott együtt, ő másfél évet bírt, amikor végül kirakta (saját lakása volt) nagyon lelkiismeret-furdalása volt, de talált egy normális, tiszta, takarítani és főzni tudó és akaró lakótársat... te ne húzd ilyen sokáig!
ja és végül a büdi-igénytelen-nebántsvirág hasonlóan igénytelen lakótársakkal költözött össze, így helyreállt az ő lelki békéje is; persze előtte még volt vagy 3 sikertelen lakótárskereső próbálkozása
valószínű,hogy otthon is ilyen
és suliba kiöltözve jár,közben meg büdös
sőt elgondolkodnék a lakótárs cserén is ennek fényében
(és bocs de ezen nagyot derültem)
és a suliban is mellettem ül...nem bírom ki lassan mellette,egész héten nem mosakszik...
esténként hangosan végez önkielégítést
További ajánlott fórumok:
- Június végén lesz az esküvőm de bejelentkezett egy pocaklakó akkor leszek elvileg a 30-32. hétben. Hogy fogom majd bírni?
- Ha fogyok rögtön beteg leszek, náthás stb. Nem tudja valaki mit lehetne ez ellen tenni?
- Szeretném letenni az első Okj szakmát (érettségim van), de szeptemberben 24 leszek. Már nem tudok ingyen letenni egy Okj-s tanfolyamot?
- Még csak 17 éves leszek. de úgy érzem, hogy nagyon durva a kezemen a bőr. Mit lehet ellene tenni?
- A gyedre is jogosult leszek vagy csak a fizetést fogom kapni, ha októberben megyek vissza dolgozni és a lányom 2013. jan. 23-án született?
- Ha a facebookon bejelölöm, hogy ott leszek egy eseményen, hogyan kell láthatóvá tenni az adatlapomon? (nem az idővonalon)