Ha fogyok rögtön beteg leszek, náthás stb. Nem tudja valaki mit lehetne ez ellen tenni? (beszélgetés)
Kedves Csera!
A naplómba leírtam az étrendemet, a 160 gr szénhidrátdiétát a doki nyáron adta. A 150 gr.-at 16-án.
Boldog új évet!
Szia Hófehér!
Leírod, hogy miért és mióta írta elő neked a doki, ezt a diétát?
Az étrendedre is kíváncsi lennék :).
Ha nem akarod nyilvánosan, írd meg priviben.
Köszi és Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
Én is így voltam ám, mindent megkapott a szervezetem a diéta során (sőt! Több vitamint), de mégis könnyebben betegedtem meg. Nem álltam le a fogyókúrával, és egy idő után megszokta a szervezetem a diétát, és semmi bajom nem volt. Azóta vagyok 46 kg (igaz, nem vok magas), és nem kívánom a kalóriadús ételeket sem..
De ha valaki érzékenyebb pl. haja hullik, vagy gyomra fáj, vagy akármi más, annak nem ajánlott az erős diéta, mert többet árt vele magának, mint használ !
Ez mind szép és jó. Régen én is ezt csináltam, de ma be van korlátozva a napi szénhidrát adagom, így nem ehetek korlátlanul gyümölcsöt, a mézet egyelőre teljesen ki kellett iktatnom az étrendből. Olyan hasmenést kapok tőle, hogy egész nap fel sem állok a WC-ről, arról nem is beszélve, hogy még le is gyengülök.
Szóval ez egy új helyzet.
A méregtelenítésnek is hasonló tünetei vannak, ez pedig akár a teától is beindulhat. Ha ez a helyzet akkor bizony kórokozókról van szó, ezeket a fogyás és a méregtelenítés ugyanúgy előhozza. (Ha van valami, az kijön az emberen a vírusfertőzés ugyanúgy mint pl a pattanások)
Én ilyen panaszokra ezüskolloidot szoktam inni, de az csak akkor ér valamit ha egy darabig rendszeresen fogyasztod.
ha kitisztul a szervezeted elmúlnak ezek a tünetek, és újabb fogyás esetén sem fognak jeletkezni remélhetőleg. Nekem ez a tapasztalatom.
Mit csináltál ellenük? Feküdtél az ágyban, ittál valamilyen teát?
Nekem most már hánynom is kell. Ez szörnyű.
A másik lehetőség, ami kb uganilyen valószínűségű az az, hogy kórokozók voltak benned. Amig normál súlyod volt, a szervezet ezeket eltárolta, de amint fogytál és a zsírt kezdte bontani, ezek a kórokozók aktiválódtak és ezért vagy most beteg, küzd velük az immunrendszer.
Egy rövid ideig nekem is volt ilyen problémám.
Egy hónappal ezelőtt fogytam 3 kg-t és rögtön ágynak estem. Hidegrázás, fejfájás, láz, nátha stb. Most csak egy kg-t fogytam, de a tünetek ugyanezek.
Ennyire tiltakozik a szervezetem a kilók elvesztése miatt vagy valami más áll a háttérben?