Június végén lesz az esküvőm de bejelentkezett egy pocaklakó akkor leszek elvileg a 30-32. hétben. Hogy fogom majd bírni? (beszélgetős fórum)
"...bejelentkezett egy pocaklakó ...."
micsoda fogalmazás!:((((
Csak nekem fura a forumindito megfogalmazasa? "Bejelentkezett egy pocaklako"....ugy tesz, mintha minden no egy bizonyos kor folott kotelezo sorsolason venne reszt ahhoz hogy terhes legyen.
Azt a babat a pasijaval megcsinaltak, nem?
Uristen, talan tul prud vagyok.
Csak neme fura a forumindito megfogalmazasa? "Bejelentkezett egy pocaklako"....ugy tesz, mintha minden no egy bizonyos kor folott kotelezo sorsolason venne reszt ahhoz hogy terhes legyen.
Azt a babat a pasijaval megcsinaltak, nem?
Uristen, talan tul prud vagyok.
Gratulálok! Nekem most volt szombaton és bár csak polgári esküvő volt 2 tanúval, utána fotózás és ebéd a nap végére határozottan mondtuk párommal milyen jó hogy nem nagy lagzink volt, mert így is a nyelvünk lógott. Pedig nálunk még nincs pocaklakó.
Én a helyedben biztos előbbre hoznám az időpontot, nehezen fogod bírni az biztos.
Gyorsan most, vagy halasszátok el pár évvel!
Kiszámíthatatlan, hogy leszel majd júniusban, lehet, hogy energikus golyóbis leszel, de lehet, hogy feküdnöd kell.
Halaszd el 1 -2 évvel és akkor a gyerkőc viheti a gyűrűt :D
És annyi táncolsz amennyit akarsz!
Szerintem írd ki holnap is.
Amúgy honnan tudja előre bárki, hogy hogy fogod majd bírni?
Nem értem! Miért kéne úgy totyogni, mint egy pingvin? Hány kilót akarsz hízni?
Egyébként, hogy hogy fogod bírni, azt senki nem tudja előre!
hát vagy részt vesz, csak kicsit szenvedősen:D
vagy nem kell akkora nagy bulit csapni, anyakönyvvezetőnél lemegy a műsor, utána templomi, ha szeretnének, aztán kis állófogadás, és viszont válltáska a vendégseregnek:)
Hááát, vagy előrehozod, vagy elhalasztod.
Gratulálok :)