Szeretném letenni az első Okj szakmát (érettségim van), de szeptemberben 24 leszek. Már nem tudok ingyen letenni egy Okj-s tanfolyamot? (tudásbázis kérdés)
a munkaügyik szart se érnek..
meghírdetnek x-y tanfolyamokat,aztán meg jól nem vesznek fel senkit se rá!!!
én is így jártam,meg még páran :S szép kis munkaügyi.. ja 11.kerről beszélek..
Ez így igaz!!
Ha önhibádon kívül történik olyan dolog,pl. nem tudod igazolni a napjaidat(ebből elég akár egy is),akkor perkálnod kell.
Én most voltam felvételizni tb ügyintézőire(nem vettek fel) és ott mondták,hogy annak 154ezer az alap plusz a vizsgadíj 45-t! Plusz ha még kell pótvizsga,na meg az útikölcség(munkaügyi állja a 90%-át)...összvissz majd 400ezer FT! Mondta is a csávó,ez nem vicc,nagyon komolyan kell venni.
Persze,hogy segít,legalábbis Békés megyében biztosan.
Amúgy igen,jól tudod,1et ingyen csinálhatsz,az állam fizeti helyetted, a következőre pedig már fizetned kell. De ha ugyanúgy a munkaügyin teszi le az ember akkor a 2tanfolyam között el kell telnie 2évnek :S Szemétség!!
Korhatár nincs!
Szia!
Én úgy tudom,hogy az állam egy okj szakmát támogat és 2.-ért kell fizetni. Korhatárról nem nagyon tudok!
Ezt még nem hallottam,hogy a munkaügyi segítene ilyenbe!
További ajánlott fórumok:
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 szeptemberére várt babák
- Úgy érzem, hogy nem tudom letenni az érettségit
- Mennyi idő alatt lehet angol alapfokot letenni és ha megvan akkor is kell érettségizni belőle?A nyáron meglehet csinálni?
- Kisgyermekgondozó, -nevelő tanfolyamhoz kell érettségi?
- Budapesten tudnátok nekem olyan iskolát mondani ahol érettségit lehet felnőtteknek letenni, viszont szombatonként kell bejárni?