Plazma kezelés eljárással a megereszkedett szemhéj ellen (beszélgetős fórum)
9. Izis (válaszként erre: 8. - Andi1102)
2022. okt. 15. 11:07
Szia! A szemhéplasztika fórum kicsit aktívabb gyere át oda. Én is érdeklődöm erről a kezelésről. Hátha ketten többre megyünk.
8. Andi1102
2022. okt. 9. 17:54
Sziasztok!
Termikus ionizációs kezelésen járt már valaki?
Érdekelne, tényleg olyan hatásos-e a beavatkozás, mint amilyeneket a képek mutatnak.
7. Csicsu1 (válaszként erre: 1. - Panni4)
2022. jan. 22. 11:28
Szia Panni,
Engem is érdekelne ez az eljárás. Megtudtál valamit erről?
Csilla
6. Lilacsacsi
2021. jan. 1. 14:05
Hello, látom, régi poszt, de engem is érdekelnének a plazma kezelés utáni tapasztalatok. 🙂
5. Norell
2019. febr. 13. 20:28
Sziasztok! Engem is nagyon érdekel a plazma/Splendid kezelés. Ígéretesnek tűnik. Ha valakinek van tapasztalata, ne tartsa magában.
4. Panni4 (válaszként erre: 3. - Guruljka)
2019. jan. 25. 21:33
Szia a mütèt utáni állapot milyen volt ?
3. Guruljka
2019. jan. 17. 21:53
Nekem 59 évesen műtötték. Vágták, utába varrták is. Picike ragtapasz-csíkok is voltak a seben, a varratszedést nem is éreztem.
A szemész végezte, mert a szemhéjam már zavarta a látásomat. (Kicsit rájátszottam, de talán nem is kellett volna.) Így ingyenes volt.
Mindkét szememet egyszerre műtötte.
2. 1c5636831a (válaszként erre: 1. - Panni4)
2019. jan. 14. 06:56
Az mi írnál esetleg róla részletesebbenű egyik ismerősömnek vágták egy hétig be volt jódozvs a szeme az első mert nem egyszerre csinálták meg az nem fájt neki annyira de a második az nagyon
1. Panni4
2019. jan. 13. 18:31
Sziasztok ,új vagyok itt !60 èves leszek màrciusban ès nagyon szeretnèm a megereszkedett szemhèjam negcsinàlni ,szègyellem de betoji vagyok !!!Ezèrt nèzegettem ezt a fajta eljàràst mert itt nem vàgnak ,volt esetleg valakinek itt akinek megcsinàltàk ezzel az eljàràssal ???
További ajánlott fórumok:
- Ha valakinek kérdése lenne hagyatéki eljárással, fizetési meghagyásos eljárással vagy végrehajtási eljárással kapcsolatban írjon, válaszolok
- 10 kg fogyás után, borzalmasan megereszkedett arcbőr...
- Ha valaki sokat fogy akkor annak megereszkedett lesz a bőre?
- 10 kg-t fogytam 2-3 hét alatt és nagyon megereszkedett a hasam, mit tudok vele csinálni? :S
- Fogyókúra után megereszkedett mell még lógósabb lesz?
- Lefogytam és a hasam megereszkedett. Tudtok valamilyen kozmetikai kezelést rá ami igazán hatásos?