Ha valaki sokat fogy akkor annak megereszkedett lesz a bőre? (tudásbázis)
Apró hasznosságok:
A jóga, az úszás is jól feszesíti nem csak az izmokat, a bőrt is.
Vitaminok, ásványi anyagok. A C vitamin a Calcium -magnézium.
Kedvencem a homeopátiás bogyó: Silicea. Vagy Schüssler só.
Ez jól méregtelenít és szép feszes lesz a bőr. Narancsbőrt is szépen eltünteti.
Az almaecet. Nemcsak inni lehet, de fürdeni is, vagy egyszerűen lemosni vele a bőrt.
A vércsoport szerinti étrend is a kedvencem.
Szerencsére én szívesen eszem a nekem ajánlott ételeket.
A vitaminok nagyon fontosak az enzim és hormonműködés szempontjából is - anyagcsere jól működjön!
Sok víz, ami kimossa a salakanyagot.
Ezeket nem szoktam amúgy sem, inkább a tésztafélék a gyengém. Pedig nem szabadna túlságosan átesni a zöldséges oldalra sem, az anyagcsere lassulása miatt, nehogy később kevés normál kaja is hizlaljon :)
Az a baj, hogy alapból is lassú ez nálam... nem akarlak a részletekkel untatni, de egy-egy indikátor ételfajta bennem simán elvan 4 napig :D
Nyugi! Addigra úgy hozzászoksz, hogy mekkora adagot eszel, és rendszeres időpontokban, hogy nem fogod kívánni a nassot.
Tegyél el a fagyasztóba gyümölcsöt télre, és ha mégis megkívánsz valamit, akkor előkapsz egy "fagyott gyümölcsöt". Jobb, mint a csokoládé, vagy valami vacak csipszféle.
Ezek szerint az általános tanácsok alapján étkezel, és működik. Kivéve, ha nem tartják be...
Most én is könnyebben csinálom, míg van a kertből mindenféle finomság, de félek a téltől, a hosszú estéktől, csábítástól :)
Inkább állj most meg egy kicsit. Csak tartsd ezt a súlyt, de ne fogyj tovább. Majd néhány hónap múlva. Haggy időt a testednek regenerálódni.
A két év alatt (gyógyszer miatt) felszedett kilóimból 50 kilót egy év alatt fogytam vissza. Nem lett szerencsére semmi maradvány rajtam. Igaz, hogy még mindig van 40 kiló felesleg, de azt már lassabban csinálom, mert közben eltelt néhány év és a betegségem által lassabban működik a szervezetem. De le fog menni.
Szerintem ha közben sportolsz akkor nem!
Lassan kell fogyni és akkor nem!
sok sikert!
Eredményes fogyást!
Szépen, lassan!
Nem feltétlenül.
Ha hasonló ütemben történik a fogyás, mint a hízás volt, akkor nem sínyli meg a bőr.
De mindenki a sok-sok év alatt felhalmozódott többletet néhány hónap alatt le akarja adni.
Ne néhány hónap legyen pld. 30 kiló többletnél, hanem legyen egy év, és akkor feszes maradhat a bőr.
Csak lassan szabad fogyni, hogy a bőrnek is legyen ideje az átalakulásra.
A gyors fogyás mindig megbosszulja magát!
További ajánlott fórumok:
- Mi az oka annak, hogy ha egy szülő anyagilag mindent megad a gyerekének, akkor az felnőttkorában nem törődik a szüleivel?
- Van arra bármi jogszabály, ha valaki a saját halálhírét terjeszti, akkor annak mi a hivatalos büntetése?
- Milyen készítmény lehet hatásos annak, aki korán kel és sokat utazik, hogy beérjen az óráira?
- BKV bliccelés - ha nincs rendőr az ellenőrrel, akkor sokat nem tud tenni, jól gondolom?
- Ismerősöm szeretne felmondani jelenlegi munkahelyén, de fenyegetik, hogy akkor annak jogi következményei lesznek
- Pesterzsébeti anyukák akik sokat vannak egyedül, dumcsizzunk!