Pihenőnap a tornák között (beszélgetés)
Vmi aerobic világbajnok ,asszem.
Anno jött ki először a farizom programmal, aztán jött a has és a csípő. Pont azoknak (többek között nekem) volt hasznos, akik nem rendelkeznek túl sok szabadidővel, de a mozgás azért fontos.
Kár, hogy azt ami akkor volt videón, nem lehet kapni dvd-n.
Mindenesetre hatásos:o)
és bocsi, hogy csak most reagáltam.
Szia!
Ki az a Baucsek Norbi? Még sosem hallottam róla. Jó tornái vannak. Mindjárt rákeresek neten :)
sziasztok!
Baucsek Norbi féle farizom gyakorlatoknál h-k-sze edzés, csüti pihenő, pé-szo torna, vas pihi.
Ugynaez a menetrend a hasizom és csípő gyakorlatoknál is.
Én is tornázom otthon heti 2x-3x, ill.hetente 2 edzőterem.A mérleg nyelve nem mozdul,de a cm-ek látványosak.
Mindenkinek kitartást:o)
Szia!
Én Norbi módszerét alkalmazom az evésben. Figyelek rá, mit mikor eszem és Rékával tornázom. Na nem esek túlzásba :) napi 20 perc általában, ha több időm van, akkor 40 vagy 60 perc is belefér.
Köszönöm!Hamar eltelik az idő :)
Gratula a kitartáshoz,a fogyásodhoz!Egy idő után már nehezen mozdul a mérleg nyelve,és a sportolástól az izom súlya sokkal nehezebb,mint a zsíré.
Gratulálok :) nekem a 2 óra elég ijesztőnek tűnik vagy csak lusta vagyok hozzá :) de már sokat változtam, mióta mozgok.
Igen, most már nem csak a fogyás a célom, de 70 kg-san az volt :) most meg inkább átalakulok, a mérleg nyelve meg nem is igazán akar megmozdulni
Nem csak a fogyás a cél,ha valaki sportol :)
Mivel minden testrészünknek jól áll,ha van rajt izom is,így érdemes átmozgatni azokat.
Nekem soha nem kellett fogyókúráznom,szerencsémre.
A sport gyerekkorom óta része az életemnek,és a fitnesz a jelenleg legközelebb álló mozgásforma.
Minden másnap 2órát edzek,ebből egy óra kardiózás,majd az összes izom erősítése következik,másnap pihentetés,hogy fejlődjek is :)
Egy izomcsoport mozgatása után egy nap pihenő,utána ismét mehet,majd ismét pihenés.
Mindent érdemes megmozgatni,nem csak a fenékizmot.
Csak abban az esetben szükséges a pihenőnap,ha ugyanazokat a gyakorlatokat végzi.
Ha más izomcsoportokat mozgat,akkor minden nap lehet sportolni.
Sziasztok!
Már jó pár embernél olvastam, hogy pihenőnapot tart a tornák között. Miért kell ezt és hány naponta? Kinek mi a tapasztalata?
További ajánlott fórumok:
- Szombati pihenőnapon végzett munkárt, a béren felül jár még plusz pihenőnap is?
- Kifizethető-e a pihenőnapra járó bér 100%-os pótlékkal, ha a havi kötelező óraszám még nem lesz meg?
- A munkáltató kötelezhet (a munkatörvény könyve szerint )túlórázni a pihenőnapon?
- Ha pihenőnapon vagyok táppénzen, elveszik a pihenőnapot vagy megmarad?
- Hogyan bírjátok a pihenőnapokat a 90 napos diétában?
- Hasizomgyakorlatokat lehet mindennap csinálni vagy kell ott is pihenőnap?