Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Én 2023. júliusában kezdtem a fogaim rendbe tételét. Volt benne minden, sima töméstől kezdve gyökérkezelésig. Rengeteg fogamat kellett kezelni. 2023. október legvégén volt beültetésem, addigra még a fogaim felével se végzett a fogorvos. Az a beültetés a 9. héten vetéléssel végződött, de szerintem a fogaim állapota ezt nem befolyásolta. Utána 2024. év elején újra nekifutottam a kezeléseknek. 2024. április végén ismét beültetés, abban az időszakban felfüggesztettem a kezeléseket. Utána a második trimeszterben még maradt két fogam, amit meg kellett csináltatni. És ebben a közel egy éves fogászati kezelés sorozatban a gyökérkezeléseknél mindig bedurrant a fogam.
Én, amikor beültetés volt, akkor ott mindig szüneteltettem q fogászati kezelést. Tudom, hogy a gyulladt fog se jó, de nem mertem egyszerre a kettő kezelést futtatni egymás mellett.
Elöször is mindenkinek Boldog Karácsonyt.❤
Szeretném megkérdezni hogy van e a csoportba valaki akinek volt bakter tenxésztése es hónapokon kersztül nem sikerült ki kezelnie?Én 5 hónapja nem tudunk kezdeni és nincs már sok időm sajnos..
Folyamatosan Klebsiella variicola.Escherichia coli van.
Ki kezelik megyek vissza elenőrzésre utána meg Citrobacter freundi. KLEBSIELLA OXYTOCA
.AZT IS KI KEZELIK UTÁNA MEGINT AZ ELSŐ BAKTÉR VAN..
5 HÓNAPJA 500000FT HAGYTAM ORVOS MEG GYÓGYSZERTÁRBA .
ÉS SAJNOS MÁR KÉSZ VAGYOK A LELKEM KEZD FÁRADNI..
HÁTHA VALAKI TUD NEKEM VALAMI ÖTLET MONDANI.
ELÖRE IS KÖSZÖNÖM NEKTEK...
Köszi! 🙏 Reménykedek benne, hogy így lesz.
Hihetetlen hogy nálatok már ilyen közel van a megérkezés nagy pillanata! 🥰
Sziasztok, köszönöm a bíztatást mindenkinek :)
Voltam dokinál van pulzálás, vérzést nem látott. Azt mondta valószínű, hogy a növekedés miatt elpattan egy-két hajszálér és azt láthattam. Mondta, hogy elég sokszor előfordul az első trimeszterben, de még van akinél később is. Egy kicsit megnyugodtam, meglátjuk, hogy alakul.
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. 😔
Kívánom, hogy minél előbb megtaláljátok, hogy nálatok mi a megoldás. 🍀
Én most a 36. hétnél tartok. Már nincs sok hátra. 😊
Köszi az érdeklődést Zsuko. Sajnos most se történt beágyazódás. :( Nincs több embriónk, úgyhogy majd el kell döntenünk, hogy hogyan tovább. A Reprofit nem javasolt az én oldalamról semmilyen további kivizsgálást, de én el fogok menni egy meddőségi immunológushoz, függetlenül attól, hogy az uNK-m rendben volt. Aztán valószínűleg genetikailag tesztelt donorembrióval próbálkozunk jövőre.
Te már hányadik hétben vagy? :)
Teljesen érthető az aggódásod. Ahogy Mancs is írta, mindig lesz miért aggódni. Én is szinte végig szorongtam a terhesség első 20-22 hetét. Minden vizsgálat előtti napok pedig marha nehezek voltak. Aztán a 22. hét óta már nem szorongok, csak simán aggódok.
Nagyon örülök, hogy van megtapadásod és bízom benne, hogy minden rendben lesz.
Köszönöm, hogy írtatok, nagyon félek, végre eljutottunk idáig és egyszerűen nem tudok boldog lenni, mert mindig aggódok valamiért. Eddig még megtapadás sem volt soha.
Nagyon bízok benne, hogy nekem is csak erről van szó és nem vetélés.
Pihenek aztán holnap meglátjuk mit mondanak. Mást úgyse nagyon tudok most tenni.
Szia!
Szerintem ez valami felmaródás lehet,de az a biztos, ha holnap beszélsz az orvossal. Nekem a 8. héten volt először kevés vér, majd utána feketés, végül barnás váladék, ahogy napközben ürült a kúp. Nálam nem találták, hogy mi okozta, nem volt hematómám.
Esetleg lehetne rektálisan alkalmaznod a kúpot és akkor megfigyelheted, hogy amúgy is előfordul-e vagy így nem.
Sziasztok Lányok! Kérlek segítsetek. Utolsó menstruációtól számolva tegnap voltam 6 hetes. Ma reggel a Cyclogest kúppal ürült valami. Gondolom alvadt vér lehet, fekete színű, de nem sok, tényleg minimális, ilyen kis mák vagy homokszem nagyságú darabok. Történt valakivel hasonló, nagyon aggódok. Azóta nem ürült semmi, tök tiszta a tisztasági betétem.
Elnézést a gyengébb gyomrúaktól a részletekért.
Amúgy csütörtökön mennék uh-ra, de holnap mindenképp hívom az orvost.
Tudok mást tenni?
Szia
Nekem csak 1 hétig volt gyengébb vérzés.Utána 1 ciklust mindenképp ki kellett hagyni.
A kövi ciklusban januárban lesz a beültetés,h
Januárban..A koordinátor kérte hogy mától szúrjam a clexant!Más is ilyen korán kezdte szúrni
Szerintem a 8-8,5 az jooo.
7 fölött már jó