Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mi történhetett vele? Vajon komolyan gondolta, amit mondott? fórum

Mi történhetett vele? Vajon komolyan gondolta, amit mondott? (beszélgetés)

15. Ruslan (válaszként erre: 1. - Amanda0606)
ma 01:59
Itt ki tudna válaszolni erre? Odamész, lenyomod a székbe és addig nem tágítol, amíg meg nem magyarázza mi a gond. Mondd meg neki, hogy nem számít fáj vagy sem, de az igazat akarod hallani.
14. Lady Lavender (válaszként erre: 10. - Anyagi)
tegnap 01:09
Es amugy hangos... de mennyit tudsz rohoghi rajta? En 15-20 ev utan tudok ujra.
13. Lady Lavender (válaszként erre: 10. - Anyagi)
tegnap 01:05
Az apam Zoli. Volt egy oreg Aranka Péren, aki mashog beszelt, mint mi, es a "kudtem neked üzenetet.." megmaradt ezek utan.
12. _Berry_ (válaszként erre: 1. - Amanda0606)
tegnapelőtt 22:54
Igen, komolyan gondolta amit mondott. Megkapta tőled, amit akart, de hogy ne érezd magad rosszul úgy csinál, mintha még ő lenne majd lelki beteg, ha folytatnátok. Ha érdekel a pasas, miért nem mondtad, hogy részedről rendben, ha komolyra fordítjátok a dolog? Akkor érdekes lett volna, hogy mivel szerel le.
11. eunuch
tegnapelőtt 20:22
Én se raknám bé.
10. Anyagi (válaszként erre: 8. - Lady Lavender)
tegnapelőtt 18:04

❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

Jelentem nem tudom honnan szerezted a linket, de már harmadszorra hallgatom és hangosan, fuldokolva nevetek!!!!

Nem tudom pontosan, hogy zeneileg vagy mondanivalójában fogott meg jobban!!!! 🤣

tegnapelőtt 17:22
Na ja. Én is.
tegnapelőtt 16:50

[link]

Amanda, szeretlek!

7. andi6020 (válaszként erre: 4. - Globus)
tegnapelőtt 16:46
A címben van kettő is.
6. globus (válaszként erre: 3. - Smaragdzöld 🐉)
tegnapelőtt 16:46
Vasárnapi.
5. andi6020 (válaszként erre: 1. - Amanda0606)
tegnapelőtt 16:45
Milyen idők múltak el? Nálad inkább megállt az idő lassan három éve...
4. globus (válaszként erre: 1. - Amanda0606)
tegnapelőtt 16:44
Mi a kérdés?
tegnapelőtt 16:40

Már megint kezdődik...

Ja, ígérem, nem szólok hozzá többet.

tegnapelőtt 16:39

Komolyan!

Tiltsd le! 😄

tegnapelőtt 16:36

Volt egy kicsit mélyebb hangvételű beszélgetésünk az egyik férfivel. Sok mindenről szó volt, majd elmondta, hogy ő nem szeretne már velem lefeküdni, mert ő nem szeretné azt, hogy többet akarjon majd tőlem, én pedig ne tudjam megadni neki és neki akkor borzasztó rossz lenne.

Elmondása szerint ez a pár alkalom is csak azért volt, mert szeretett volna a közelemben lenni, de másképp nem tudok közel férkőzni hozzam. De elmúltak már ezek az idők, mert ilyen áron inkább nem akar már tőlem semmit, mert ő nem pár éjszakás férfi.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook