Peteérést követő 4. napon érezhetem, hogy teherbe estem? (beszélgetés)
Szia! Én 3 nappal utána már simán éreztem hogy terhes vagyok, meg is lepődtem, hisz nem voltam még sosem terhes előtte, és értetlenkedtem, hogy ilyen korán érezhető lenne:)
Én nem görcsöltem, hanem a mellbimbóim egyik napról a másikra hatalmasat nőttek, és elkezdtek fájni is. Tudtam, hogy ez még nem mensi lesz, hisza attól még messze vagyok.
Aztán a 31. napon teszteltem, pozitív lett, úgyhogy beigazolódott:))) Na akkor kezdtem el görcsölni, mintha meg akarna jönni, de a doki megnyugtatott, hogy ez természetes lesz még egy darabig.
Sok sikert:))
Köszi szépen:)
A kisfiam éppen 4 évvel ezelőtt fogant meg, vicces lenne, ha pont most sikerülne:)
Vele egyébként ha jól emlékszem, szintén éreztem már a mensi esedékessége előtt, akkor a mellem durrant be...
Sok mindent jelenthet, pl.hogy megrepedt a tüsző, de a beágyazódáshoz több idő kell, a "nagy találkozást" meg nem érzi az ember. Legvalószínűbb a repedés szerintem.
Sajnálom a vetélést...Én 2x éltem át, szintén műtéttel egybekötve a mostani babám előtt.
Sziasztok!
Van egy 3 éves kisfiam, 1 éve volt egxy sajnálatos spontán vetélésem, utána műteni is kellett.
Most kezdtünk el újra próbálkozni a második babával, 4-5 napja volt a peteérésem. tegnap óta tomba fájdalmat/görcsöt érzek petefészek tájon.
Jelentheti ez a megtermékenyülést szerintetek?
Köszi a válaszokat és szép napot!
További ajánlott fórumok:
- Kötelező a reggeli rosszullét a teherbeesést követően, vagy van, aki megússza?
- Mivel lehet a peteérést elöbbre hozni, vagy elöbb is egy peteérést "beiktatni"?
- 14 hetes terhesen érezhetem már a baba mozgását?
- Ovulációt követő napokban esett már valaki teherbe?
- Normális dolog az, hogy már peteérést követően pár nappal nagyon fájnak a melleim, egészen addig amíg meg nem jön+ farkaséhség?
- Sikerült valakinek teherbe esnie a menstruáció elmúlását követő napon?