14 hetes terhesen érezhetem már a baba mozgását? (tudásbázis)
Nekem is a mellső falon tapadt meg.
Nem bánnám ha sűrűbben lehetne menni uh-ra:)
Ha tehetném minden nap kuksiznám.
Jaj nem lehet betelni velük, milyen picik és mennyi élet van bennük. :)
Nekem a másodiknál pont a vizsgálat alatt ahogy rányomta az uh fejet a hasamra, tök éreztem és közben a monitoron láttam, hogy ficánkol. Nekem előre tapadt mindkét baba, lehet ez is befolyásolja. Nemtóm.
igen sejtettem, hogy elütés:)
de olyan érdekes érzés Én olyat nevettem tegnap mikor egyértelmű jelzést adott, hogy itt vagyok:)
Hihetetlen, ez már teljesen félreérthetetlen:)
27 hetesen? nem 17 hetesen?
Természetesen mozog a pici már nagyon korán csak nem tudjuk, hogy Ő az.
Hisz már a 12. heti uh-n úgy szteppelt, hogy magasabban volt a lába mint a feje:)
De semmit nem éreztem belőle:)
Én is 27 hetesen éreztem az elsőnél, a másodiknál már 13 hetesen. De szerintem azért mert lehet máshova tapadt vagy egyszerűen csak tudtam mit kel éreznem.. szóval lehet az elsőnél is éreztem már korábban csak nem tűnt fel.
Én meg vagyok róla győződve, hogy egy ficánkoló kis embert megérezhet az anya már nagyon korán hisz mégiscsak benne lubickol és azért nem olyan pici már 12 hetesen se. Ettől függetlenül a nők többnyire később érzi először de ez alkati kérdés is talán.
Kicsit korainak találom de nem lehetetlen.
Én tegnap éreztem először. Ma vagyok hivatalosan 17 hetes, de idősebbek vagyunk kicsit.
Szerintem, ha első baba, még nem érezheted, mert annyira kis óvatos, tétova érzést érzel teljesen a 20. hétig, hogy szinte el sem tudod dönteni, hogy mocorgást érzel-e.
Én 18. hétben járok és tegnap éreztem először, ami már 100%, hogy az volt!
Kellemes, boldog, harmonikus babavárást! :)
A baba "mozgása" ebben a korai időszakban azt jelenti hogy olyan kis buborékoló érzést tapasztalsz a poCakodban.
Ha ezt érzed akkor lehet,de szerintem még korai.
Első terhességnél főleg!!! Második vagy sokadiknál már nem annyira de elsőnél nagyon korai lenne.
Várj még 2-3 hetet:)
További ajánlott fórumok:
- 31 hetes terhesen beékelődött a baba feje, tapasztalatokra lennék kíváncsi, volt már ilyen valakinek?
- Normális, hogy most nem érzem a baba mozgását?
- Lehet terhesen Egyiptomba utazni? Árthatok vele a babának, ha összeszedek valalmi hasmenéses bacit?
- Ártok azzal a babának, ha 7 hetes terhesen 160 km-t utazok?
- 31. hetes terhesen 1.500 grammra becsülték a babát. Dokim szerint ez kicsit kicsi. Mit csináljak, hogy nőjön a következő ultrahangig?
- Hallottál már róla, hogy a baba első mozgását figyelembe véve meg lehet saccolni a szülés időpontját?