Normális dolog az, hogy már peteérést követően pár nappal nagyon fájnak a melleim, egészen addig amíg meg nem jön+ farkaséhség? (tudásbázis)
Köszi a válaszodat! Az ovulációs tesztet már próbáltam, de nem működött-valószínűleg mert clostilbegytet szedtem, és az összezavarhatta.
Nem tudjátok, hogy a törpemikroszkóp kimutatja -e a tehességet( hamarabb mint a hagyományos teszek)?Én úgy hallottam, hogy terhesség esetén egyszerre mutat pöttyöket és páfrányokat.Igaz ez?
A kora terhesség tüntetei nagyon könnyen összekeverhetők a premenstruációs szindrómával, azaz a menzesz kimaradásán kívül semmi sem biztosíték arra, hogy terhes vagy. Esetleg próbálj meg ovulációs tesztet használni, mert az a beágyazódást követően jós tesztként használható. Vagyis a peteérést követő 7.-8. napon délután, estefelé megcsinálod a tesztet, ha megjelenik a 2 csík, akkor nagy a valószínűsége, hogy valami alakul. Napról napra ismételve a controll csíknak egyre erősebbnek kell lennie, míg el nem jutsz oda, hogy már a HCG teszt is pozitívvá válik. Egy hátránya van. Tökéletesen tisztába leszel vele, ha volt valami és meégsem tudott beágyazódni. Tehát csak akkor csináld, ha lelkileg elég erősnek érzed magad. Egyébként a termékenység fokozására, a beágyazódás elősegítésére léteznek homeopátiás teák is, amelyek 3-4 hónapos használat után fejtik ki igazán a hatásukat.
Mindezt akkor vedd figyelembe, ha jól vettem ki a szavaidból, hogy szeretnél megbabásodni!!!!!
Én már hónapok óta minden menzesz előtt produkálok terhességi tüneteket( álmosság, szédülés, hányinger, majd zabálás, stb. )-gondolom bebeszélem.De a mellfájást és a derékfájást nem tudom beképzelni.Tényleg fáj.
És minden hónapban úgy érzem hogy sikerült a baba, és mégse.
Olyat is hallottam, hogy a menzesz előtti pecsételő vérzés sárgatest elégtelenségre utal, ami azt jelenti, hogy megtörténik a megtermékenyülés, csak nem tud beágyazódni, mert a méhnyálkahártya hamar leválik.
Lehet hogy én már többször is terhes lettem-és ezért vannak a terhességi tünetek, csak ilyen sárgatest problémám van?
További ajánlott fórumok:
- Mivel lehet a peteérést elöbbre hozni, vagy elöbb is egy peteérést "beiktatni"?
- Létezik, hogy fogamzásgátló alatt éreztem a peteérést?
- Van olyan, hogy több napon keresztül érzi valaki a peteérést?
- Hány nap után éreztétek a Merional injekció után a peteérést?
- Pcos, peteérést segítő gyógynövény
- A nyákos, tojásfehérje szerű folyás a peteérést vagy az érett petesejtet jelzi?