Hány nap után éreztétek a Merional injekció után a peteérést? (beszélgetés)
Az előző hozzászólásodhoz annyit, ha végig olvastad volna akkor nem kellett volna feltenned felesleges kérdéseket.
Szerintem a lényeget leírtuk.
Remélem sikeres lett. :)
Hétvégén pihenj, ha tudsz.
Tudják a melóhelyemen, hogy mi a helyzet, mert igazolást kellett vinnem róla, hogy miért hiányzom egy hónapban legalább 3 napot. A személyzetisünk hála az égnek korrekt volt.
Igyekszem vigyázni magamra, de normális keretek között :)
Na a stresszmentes környezet csak itthon valósul meg :)
Az nem a legjobb, de próbálj meg nyugodtan erőlködés nélkül lenni, mert a beágyazódás az hosszabb folyamat.
Felesleges dolgokat ne vállalj, mondhatod azt is a munkahelyeden, hogy kímélned kell magad, ha nem is lehetsz őszinte, akkor hivatkozhatsz valami másra.
Pl: gerincsérv, azzal se lehet terhelni magad. :)
Legalább a hétvégén ne csinálj semmit.
Legyen a ti hétvégétek, lassú séta még jót is tesz.
Stressz mentes környezet. :)
Szorítok nagyon!!!!!
Igyekszem majd kímélni magam, de a jövő héten pont 6 napot kell melóznom pihenőnap nélkül :((
Még nem tudom pontosan hétfőn megyek ultrahangra, akkor majd többet fogok tudni.
Ma volt az első Merional-os injekcióm, persze mellette még két másik is kell. :)
Drukkolok én is nektek, próbálj meg kímélő életmódot folytatni péntek után a rákövetkező pár napban.
Köszönöm a tanácsokat!
Pénteken lesz a nagy nap :)
Drukkolok nektek is, remélem minden rendben lesz.
Nektek mikor lesz??
Mikor lesz a beavatkozás? Szorítok...
Nekünk már IVF a második, hiszem, hogy összejön. :)
Arra figyelj, hogy ne erőltesd meg magad, az én orvosom pihenést írt elő, mert a kis megterhelés is árthat.
Aztaaaaa.
Nekem nem lenne jó ha hirtelen annyi lenne, mert most inszemináció lesz, ott meg nem jó ha túl stimulálnak.
Ebből csak egy lesz, ha nem jön össze, akkor már csak a lombikkal próbálkozunk.
Apa eredményei nem túl rózsásak :((
Köszönöm a válaszokt!!!!!!!!
Igen, könnyen.
Nincs vele gond.
Egyébként ár kezd feszíteni a hasam :)))
Én több mint egy hét után éreztem úgy, mintha tele lenne a hasam. Mintha egy keltető lennék. Leszívs után tudtam meg, hogy 19-et szívtak le. Nem hiába éreztem magam keltetőnek :-).
Nálam olyan mellékhatása volt, hogy nem voltam éhes. Nem hányingerem volt, csak épp nem volt kedvem semmit enni. 2 hét alatt több mint 5 kg-ot fogytam (volt honnan :-)).
Sziasztok.
Én ezt még nem ismerem, de szerdán kezdem vele a kúrát, tavaly más volt, de az nem volt vészes.
Tinda84 könnyen oldódnak a komponensek?
Igen:)
Szorítok Neked!!
Köszi :))
Ezelőtt a clostytól olyan "fájdalmaiam" voltak, alig tudtam lépni. Ezért gondolom, hogy nem igazán okés valami.
Nem hiszem, hogy bármit érezned kellene, max. egy pici alhasi szurkálást, ha a tüszők nagyobbak lesznek.
Én is kaptam valamikor ezt a szurit, meg másokat is, de hidd el, nem a tünettől függ, hogy melyik a jó Neked!
Sziasztok!
Most használom először ezt a szurit, mert sajnos a clostilbegytre nem reagáltam.
A kérdésem az lenne, hogy kinek hány nap után kezdett "dolgozni" a szuri?
Ma lesz a 3. szúrós nap, de eddig még nem érzek semmit. :((
Ezelőtt elég volt a closty, de egyáltalán nem indult meg a peteérés ebben a ciklusban.
Válaszaitokat köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Ti is éreztétek a földrengést?
- Ti miből éreztétek, hogy már túl vagytok?
- Ti éreztétek-e már hátránynak egy állás megszerzésénél, hogy nők vagytok?
- Mit éreztetek szakítás után, mikor már nem voltatok szerelmesek a másikba?
- A terhesség ideje alatt éreztetek ellenálhatatlan vágyat bizonyos ételek azonnali elfogyasztása iránt?
- Merional injekció+Choragon repesztő szuri, Clostylbegyt nékül!Kezeltek már valakit így?