Van olyan, hogy több napon keresztül érzi valaki a peteérést? (beszélgetés)
Off.
Az Agykontrollt sem hisznek sokan, mégis emberek sokasága gyógyul meg vele rákból, és más súlyos betegségből. De biztos az is véletlen egybeesés... És milyen érdekes, egyre több doki lesz agykontrollos. :) Ez szerintem már nem véletlen.
Sőt, nincsenek véletlenek. (Mennyei prófécia)
Egyébként meg az sem véletlen, hogy ki miben hisz.
“Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat.”
(Albert Einstein)
Off vége.
Szép napot!
Biztosra akartam menni! :)
ügyeltem h ne legyen dzsuvás a kezem :)
Aha ...
De azért ne nagyon nyúlkálj magadban! Nehogy elkapj valamit! Bőven elég, ha érzed, hogy szurkál!
Hajrá-hajrá! :)
De ha hamar jött a baba, akkor miért kellett Clostit szedned?
Na, ez jó hír, köszönöm. :)
Nekünk elég hamar összejött eddig a baba, remélem most duplán összejön, és hamar is! :)
De lett ám, s Lyana-val együtt most vagyunk félidősek. :):):)
A nyák miatt ne aggódj, nekem sose volt, s mégis itt a baba :)
És igen, az ikrekre is nagy az esély.
Ez nem városi legenda.
Én hiszek a Lélekben, és a tanításokban, amiket az életben kapunk. Mindennek oka van!
De nem akarom az én nézeteimet rád kényszeríteni.
Hiszem, hogy a Lélek akkor születik le, amikor Ő érzi úgy, hogy itt az ideje. És nem amikor az anyuka akarja kikényszeríteni. Sajnos én is görcsöltem a pozitív teszten. Megkaptam. A babát meg elvesztettem. Soha többé nem teszem. Majd jön, ha jönni akar.
Na akkor tessék elmenni egy kineziológushoz. Ha nem kívánod a szexet, akkor lelki gátat állítottál a dolognak. Gyorsan meg kell szabadulnod tőle.
Mikor volt a vetélésed, hány hónapja?
Mese-mese-mátka...:SSS
Aki évek óta küzd a babáért,az már nem hisz a városi legendákban.
az a baj h nincs szexuális étvágyam, gáz, de ez az igazság, a második vetélésem óta nem kívánom a szexet... :-S tehát kb sose szeretkeznénk, ha nem akarnék gyereket... :-S
nem görcsölök amúgy, csak szurkálgat
Honnan tudod, hogy 12. naptól van PÉ-d?
Szerintem vegyél egy ovulációs tesztet.
Ezt nem így kell.
A baba akkor jön majd, ha úgy igazából és kötelezettségek nélkül együtt leszel a pároddal. Spontán. Tudod, vannak extra peteérések is.
És nem csak akkor kell szeretkezni, ha PÉ van! Hanem amikor jól esik. Így sokkal hamarabb össze fog jönni, és a párod sem fogja gépnek érezni magát.
Azért ha sokáig tart a görcs, menj dokihoz. Nekem egynapos volt a félidős fájdalom.
igen, azt tudom, és nagyon reménykedem benne :)
csak azt nem tudom h most akkor mikor is van igazából peteérés??? mikor izzítsunk apával???
Szia!
Igen van ilyen. A legtermékenyebb nap pedig az amikor a legjobb minőségű a hüvelynyálka. A legjobb minőségű az pedig olyan mint a tojásfehérje. Nyúlós, nyújtható.
Sok csodát a sikerhez!
További ajánlott fórumok:
- Zavarna téged, ha a Párod szoros barátságban marad a volt párjával, akivel több éven keresztül együtt élt?
- Milyen érzés, mikor olyan munkahelyről kell eljönnöd, ahol több éven keresztül nagyon jól érezted magad?
- Ha 3 hónapon keresztül minden héten heti 3x (péntek, szombat, vasárnap) 40 percet tornázom és keveset eszem akkor lemegy 12-15 kiló?
- Peteérést követő 4. napon érezhetem, hogy teherbe estem?
- Mit használjak a hajamra (hajhabon kívül), hogy ugyan olyan göndör maradjon 3-4 napon keresztül?
- Hogyan lehet egyszerre több terméket megvásárolni egy eladótól, eBayen keresztül?