Mivel lehet a peteérést elöbbre hozni, vagy elöbb is egy peteérést "beiktatni"? (tudásbázis)
Vigyazz a valtozekony hangulatodra... probalj uralkodni magadon,mert,ha terhesseg alatt is ilyen leszel,a gyereked sem lesz nyugodt,kiegyensulyozott baba...
Ez csak tanacs,nem muszaj megfogadni... :-)))
Ez nem veszekedes,hanem egeszseges vita! A dolgokat meg kell vitatni es tisztazni kell oket!
Az immunrendszered valoszinu nem ettol rossz,es attol,hogy Anyucidnak,meg mamadnak gondja volt,nem biztos,hogy Nekd is lesz! Fel a fejjel!
(Es meg vmi,kotozkodes nelkul... kerlek olvasd el a hozzaszolasaidat mielott elkuldod,mert borzasztoan irsz... :-(...))
Na,itt tisztan fogalmaztal!
Koszonom!
Én ugyan nem vitatkoztam senkivel. Max. elbeszéltünk egymás mellett. De mivel nem értek vele egyet, így nem is regálok rá kérésednek megfelelően. :D
További szép estét!
nem is rád gondoltam:-)))
Én úgy érzem nem vitatkoztam vagyis nem írtam olyat amin fel kellett volna háborodni, meg szerintem te sem.
Nem mindenki tud tökéletesen fogalmazni:-))))
Fel a fejjel! (na ezt pont én mondom!!!!????)
ááááááááááááááááááááááá
kiforgatják az ember szavát-tisztelet a kivételnek!
amit én írtam nem bántásként írtam, próbáltam úgy fogalmazni, hogy senki ne sértődjön meg, senki ne vegye magára, éppen ezért általánosságban írtam.
Elég negatív hangulatú a válaszod.
A mesterséges megtermékenyítést pedig én hoztam fel annak okaként, hogy ott is beavatkoznuk a természetbe,és ott is mi akarjuk irányítani a baba fogantatását hol több hol kevesebb sikerrel.
És igen ez a fórum azért van hogy mindenki elmondja a véleményét, vagy tegyen fel akár másnak ostobának tűnő kérdéseket. Én is csak elmondtam a véleményemet,és úgy érzem hogy nem bántottam meg senkit, azt hogy te ezt magadra vetted, sorry, így jártál.
És hangsúlyozom senkivel nem szeretnék vitatkozni,fogadjuk el egymás kérdését, véleményét. Jogod van mindenhez,én azt hiszem normális hangnem ben írtam neked is, és mindenkinek.
Én értettelek téged is és Titániát is,ezért írtam azt amit később a kiírónak írtam.
A peteérésről annyit hogy akinek stabil a ciklusa annak általában ugyanakkor van a tüszőrepedése, mert a peteérés az egy folyamat, és a végén van a tüszőrepedés amikor a petesejt kikerül a tüszőből. Akinek mindig 28napos a ciklusa, vagy akár 35, annak mindig előtte 14nappal van a tüszőrepedés,de akinek mindig más más napra jön meg annak változó a tüszőrepedés időpontja.
Egyébként én is leírtam a kiírónak," hogy ha több tüsződ érik meg a ciklus során az szinte közel azonos időben fog megrepedni, pár óra esetleg nap eltéréssel, de nem több nap különbséggel."
én ugyanazt írtam szerintem mint te, azaz a tüszőrepedés nem kívánság műsor, mert ha 15. napon érik meg a tüsző a repedésre, akkor nem hozhatom előre a 8. v. 10. napra.
Egyébként amikor én tanácsot adtam azt gondoltam esetleg hasonló problémája van, mint nekem volt.
A gyógyszert meg csak úgy gondolomra, vagy akaromra nem lehet beszedni, felírni.
Lehet nem tisztán írtam, de én is rájöttem miről írtok.
Ne haragudj,de Te Titania83 hozzaszolasat sem olvastad el figyelmesen...
Es a foruminditonak nem volt veszitese... most akarna az elso gyereket,es arra irta Titania,hogy ne eroltesse,mert minden jonni fog magatol!
Draga Bekomi!
Kerlek szepen olvasd el meg egyszer a hozzaszolasomat,mert ugy erzem,hogy nem teljesen ertetted meg...
A petereres szinte minden ciklusban maskor van,sajnalom,hogy ennyit szenvedtel,en is szenvedtem eleget,nekem sem ingyen adtak a gyereket... es nekem is minden ciklust kovetni kell,meg hasonlok,de peteerest elobbre hozni csak hormonkezelessel es komoly indokkal lehet,es beiktatni csak ugy nem lehet,ezert ertelmetlen szamomra a kiirt kerdes.
Én úgy gondolom, hogy senkit nem bántottam meg a hozzászólásommal. Talán egy Lélekről beszélünk, és létezik szabadakarat. Őt sem szabad megbántani.
Amúgy meg ez egy fórum, és jogom van leírni, hogy hogyan is élem meg a veszteséget.
És szerintem egy szót nem ejtettem a mesterséges beavatkozásról.
Igazad van, csak amikor meghal a gyereked, aki benned, élt mozgott, összenőttetek, alig vártad a találkozást,utána az a célod-legalábbis nekem az volt hogy nagyon hiányzott, és szerettem volna minél előbb újra gyermeket hordani a szívem alatt.
Éa akkor még nem beszéltünk azokról a nőkről akiknek csak a mesterséges beavatkozás segített abban hogy gyermekük legyen.
Sokan ezt vallják, egészen addig amíg ők nincsenek ilyen szituációban. Ne ítélkezzünk senki felett, hiisz mi is lehetünk (voltunk is nem is kevesen) elyen helyzetben.Gondolkodjatok el ezen, és tényleg nem akarok senkit megbántani.
Ki így fogja fel a veszteséget, ki úgy.
de mivel stimulálod a peteérést,azzal együtt hogy több pete is érhet egyidőben,nekem nagyobbakra értek a petesejtek,és gyorsabban is, és ennél fogva előbb is repedt meg a tüsző.Én ezt onnan tudom, hogy én minden gyerkőcért megszenvedtem, nekem nem pottyantak csak úgy az ölembe, súlyos 100 000 be, millió felletti összegbe került,mire a 2. élő gyermekem megszületett, mert nekem is volt halvaszülésem, méhenkívűlim, és vetélésem.
Hidd el,én sok helyen megfordultam,emiatt, és sokmindent megtapasztaltam, és megtanultam.
Én minden ciklusomat végigkövettem,éveken keresztül, a menstruáció első napjától az utólsóig,és elég sűrűn jártam Uhra a stimuláló gyógyszer miatt is. A 9. 10. naptól, szinte naponta,kétnaponta menrem Uhra, néztüka tüsző érését, nagyságát, és hogy mikor reped meg, de volt sajnos olyan is hogy már a 11. napon megrepedt, mert annyira stimulálta a gyógyszer,így erről a ciklusról le is csúsztunk,meg volt többször is ilyen.
Zizike esetleg neked is tudom ajánlani a peteérés nyomonkövetését, ha azt szeretnéd hogy nagyobb esélyed legyen a teherbeesésre.
Egyetértek, tényleg nem illik beleszólni a természetbe. Tapasztalat! Én a saját szülinapomra szerettem volna a pozitív tesztet. Meg is kaptam, aztán missed ab lett a vége. De tanultam belőle.
A babát valóban nem szabad bekorlátozni. Ha akar, majd jön most, ha nem, akkor meg ne erőltesd.
Mindaz amit leirtam,azok utan fogalmazodott meg bennem,hogy elolvastam a hozzaszolasaid... es en nem pletykalok...foleg nem itt...
A "hajlik ra"-tol az "akarja"-ig,hosszu ut vezet... En szurkolok Neked,hogy osszejojjon a baba,ha mindketten szeretnetek...
Es meg vmi,ha a forumokban az eletedrol irsz,akkor szamits ra,hogy egy nap jon vki es kivesezi az eleted... :-)))
Na vegre vki egyetert velem... Koszonom!
Ezt igy konkretan sehol nem fogalmazta meg,de,ha elolvasod a forumjaiban a kommentjeit es tudsz a sorok kozt olvasni,hamar rajossz,hogy honnan fuj a szel... ezert is huztam fel magam... :-(((
Szerintem direktbe nem lehet meghatározni, hogy most X nappal előbb érjen meg. A hormonok hatására több, és nagyobb petesejt érHET, de az időpont nem feltétlenül változik!
Mindenesetre jól gondold meg, hogy megéri e? Elég félreérthető a kérdés, hiszen nem tudni, hogy miért lenne szükséged erre az egészre!
Koszonom,hogy gyongyszemnek neveztel! Igazan megtisztelo!
Nem hulye,hanem ertelmetlen kerdesnek neveztem a kerdesed... es csak,hogy tudd,a noknel veletlenszeru,max a nok 1%-nal fordulhat elo egy honapban ket peteeres... ezt orvosi forumon olvastam!
Es meg vmi... olvasom,hogy a parod nwem akar gyereket,Te meg a szulinapjara pozitiv tesztel szeretned meglepni,amitol elmondasod szerint leesne a szekrol... NA ez,ez tenyleg ertelmetlen... :-)))
További ajánlott fórumok:
- Létezik, hogy fogamzásgátló alatt éreztem a peteérést?
- Van olyan, hogy több napon keresztül érzi valaki a peteérést?
- Hány nap után éreztétek a Merional injekció után a peteérést?
- Pcos, peteérést segítő gyógynövény
- Mivel lehet még serkenteni a peteérést természetes úton a cickafark teán kívül?
- Tudnátok ajánlani egy jó programot, amivel slide showt tudnék készíteni? Képek, zenével aláfestve + szöveget beiktatni..stb.