Pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyam (beszélgetés)
sziasztok!
Van itt olyan fórumozó akinek meg vannak a kidolgozott tételek pénzügyi számviteli ügyintézön? Én meg venném töle.
Sziasztok!
Van itt olyan fórumozó, aki az új rendelet szerint kapott bizonyítványt?
A projekt tanulmányhoz szeretnék tanácsot, segítséget kérni.
Sziasztok!
Perfektes pénzügyi és számviteli ügyintézői könyveket keresek. Vállalkozás gazdaságtan meg van. A többi érdekelne
2008niky@gmail.com
Köszi előre is
Eladó Dr. Roóz: Vállalkozás-gazdálkodási ismeretek című könyvem.
Szép állapotban van.
1000 forint + 445 posta.
Eladó Dr. Tétényi Veronika: Pénzügyi és vállalkozásfinanszírozási ismeretek c. könyve hibátlan, újszerű állapotban.
Ár: 3000 FT + postaköltség
Érdeklődni: privát üzenetben.
Sziasztok!
Kriszti1986, azt szeretném kérdezni, hogy mi a véleményed erről az easy study távoktatásos tanfolyamról? Engem is érdekelne, csak nem tudom, mennyire komoly és mennyire lehet belőle valóban megtanulni a szakmát.
Szóval mennyire vagy vele elégedett?
Köszönöm válaszod előre is.
Én meg írtam, hogy tétel sorban nem tudok segíteni neked, mert nem ugyan olyan moduljaink voltak/vannak.
Max a feladatokat tudod gyakorolni.
De én kérek elnézést, hogy segítettem....
Szia Kriszti!
Én levelezőre jártam és nem voltak ilyen moduljaim, így nem tudok ebben segíteni. Viszont tudok ajánlani egy oldalt, ahol vannak fent vizsgasorok megoldással együtt. Én innen tanultam a vizsgákra, és nagyon bejött, tudtam kb mire számítsak. És persze ha végig nézed...kb ugyan azok a feladatok ismétlődnek minden vizsgakor :)
nagyon nagyon köszönöm irtó rendes vagy!!!
Easy study oktatási központ a neve.
Hát az első modul amit teljesítenem kell az a vállalkozás gazdaságtan.
Ezen belül van mikro/makroökonómia
Hatékonyság, eszközgazdálkodás, logisztikai rendszer,vállalati stratégia, marketing alapjai,válságkezelés.
Mindegyik témakör mellett ott van a kapcsolod tétel.Azt nem tudom hogy ez minden évben más vagy hagyatkozhatok ezekre a tételekre? Nem jövök rá hogy alakítsam ki a tanulást minél hatékonyabbra. Azt tudom hogy a képleteket úgymond be kell seggelni.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Elvesztettnek érzem magam:( Most kezdtem meg távoktatásban ezt a tanfolyamot de azt sem tudom mivel kezdjem mi a fontos. Találtam kidolgozott tételeket is de gondolom ez minden évben más és más. A beadandóról nem is beszélve amit nem tudok megcsinálni igy nem mehetek a következő szintre:( Valaki tudna nekem segiteni akár tételekkel vagy valami segédanyaggal ? Borzasztó nehéz lesz ezt megcsinálni (középfokú)?Nagyon nagyon köszönöm a segítséget és kérlek titeket ne nézzetek hülyének sosem volt dolgom távoktatással.
Sziasztok,
új vagyok ezen a fórumon, erre az okj tanfolyamra járok éppen. Az lenne a kérdésem nincs e valakinek megosztható/átküldhető formában, kidolgozott számvitel tételsora a szóbeli a vizsgához??
Vagy csak egy webhely ahol használható tételek letölthetők?
Eddig nem találtam sajnos...
További ajánlott fórumok:
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Akik pénzügyi-számviteli ügyintéző OKJ-s tanfolyamot végeztek
- Banki ügyintéző tanfolyamot hol lehet elvégezni?
- Munkaügyi központon keresztül megy valaki Tb-ügyintéző tanfolyamra?
- Lehet-e Pénzügyi-számviteli ügyintézői tanfolyamot elvégezni távoktatásban?
- Valaki elvégezte már az ELO pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyamát?