Pedagógiai asszisztensek ide! (beszélgetős fórum)
Sziasztok.
Én most fogok végezni a pedagógiai - és családsegítő képzésen. Állást keresek debreceni iskolában, vagy a környéken. Vámospércsen lakom.
Segítségeteket előre is köszönöm!
E-mail: selymess@gmail.com
Sziasztok!
Budapesten keresek ilyen képzést. Konkrét iskolákat írnátok, nagy a választék, a tandíj elég magas, megbízható helyet szeretnék, és egyáltalán hogy működik, tanulás mellé gyakorlati helyet biztosítanak? Vizsga után sikerült elhelyezkedni ezen a területen? Minden véleményt megköszönök.
Sziasztok!
Feith Erika vagyok. A segítségeteket szeretném kérni. Májusban fogok gyógypedagógiai asszisztensként végezni. Szóbeli tételekre lenne szükségem.
Előre is köszönöm! feitherika74@gmail.com 06304241141.
Sziasztok!
Április elején vizsgázom Pedagógiai asszisztensként, és eléggé félek. Mire számítsak? Milyen lesz a gyakorlati vizsga? Azt hallottam, hogy lesz majd tétel, amiből húzni kell, és az egyik egy elméleti tétel lesz, a másik pedig gyakorlati.... oviban leszünk, de jobb lenne, ha tudnám, hogy nagyjából mire készüljek fel??????
Sziasztok!
OKJ-s ped.asszisztens vizsgám lesz nemsokára, és érdeklődnék azoktól, akik már levizsgáztak:
mennyire voltak szigorúak a vizsgán, mennyi ideig tartott a szóbeli, milyen részletességgel kellett kifejteni a tételeket, és úgy általában, milyen volt a vizsga?
Előre is köszi!
Sziasztok!
Én most vagy a 1284-es modul záróvizsgája előtt. Tud valaki anyagokkal segíteni? Többek között kidolgozott, 1284-es gyakorlati kérdésekre gondolok.
Ha tudsz segíteni, kérlek írj egy emailt! :)
magyarleany@gmail.hu
Köszönettel: Barbi
Sziasztok!
Júniusban végzek gyógypedagógiai asszisztens képzésen.Próbálok állást keresni de azért tudnom kellene hogy mennyit keres kb. egy gyógyped. asszisztens?!
Tud nekem ebben valaki segíteni?
Légyszi írjatok!
Köszi!
Sziasztok!
Nem tudom, tudna-e valaki itt segíteni nekünk, Szegeden járunk gyógypedagógiai asszisztensi képzésre. Az iskola annyira nyomorult, hogy bár márciusban vizsgázunk, tulajdonképp még nincsenek meg a kidolgozott tételeink, sem egy rendes szakirodalom lista.
Most mindenhol próbálkozunk elérni olyanokat, akik hasonló okj-s suliba jártak, hogy legyen valahonnan tételünk. Szóval ha bárki tud bármiben segíteni, nyolc fős kis csoportunkat megmentené a bukástól... előre is köszi!
Elég ismeretlen terület ez,félnek tőlük.
Bízom benne,ha normál iskolába kerülhetett,akkor nem lesz gond akkor sem,ha nincs állandó asszisztens.
Ha az iskola vállalta a gyerkőcöt,akkor biztosítani kell a megsegítést.
A gyógypedagógus valószínűleg majd segít a tanítónak.Ha több segítség kell ,akkor nehéz lesz asszisztens nélkül boldogulnia.
A fiam is autista,gyermekkori autizmus.
Most kezdi az 1 .osztályt a helyi általános iskolában.
Nem akarnak alkalmazni mellé pedagógiai asszisztenst,mert állítólag nem futja rá.
Ha több autista gyerek lenne az iskolában lenne rávaló?
Azt nem tudom,hogyha 3-szoros pénzt kapnak a fiam tanítására,akkor hogy hogy nem futja rá.
Gyógypedagógus van,aki heti 10 órát tanítja és az osztályban is fog tanulni,de azt még nem tudom,hogy mennyit és milyen órákon lesz ott.
A tanárok félnek az egész helyzettől.
Mi a véleményed?
További ajánlott fórumok:
- Mekkora az igény a pedagógiai, ill. gyógypedagógiai asszisztens iránt a munkaerőpiacon?
- Mennyit keres most egy pedagógiai asszisztens?
- Fognak alkalmazni ősztől pedagógiai asszisztenseket?
- Pedagógia asszisztensként mennyit lehet keresni?
- Mennyi a fizetése egy pedagógiai asszisztensnek??
- Szociális gondozó vagy pedagógia asszisztens vagy gyógypedagógia asszisztens a keresettebb szakma?