Pedagógia asszisztensként mennyit lehet keresni? (tudásbázis)
Igen, első a hivatástudat. Ahogy mondod.
De elég nehéz úgy lelkiismeretesen, szívvel-lélekkel végezni a munkád, ha közben anyagilag nem vagy megbecsülve. Ez alapvető gond. De nemcsak a pedagógusokat érinti ez sajnos.
remélem találsz valamit... drukkolok neked :)
( meg magamnak is mert most jelenleg nekem sincs munkám :( )
hát ezek az állások sajna itt Magyarországon nem nagyon vannak megfizetve, de amit nem értek, hogy azt mondják nincs elég gyógypedagógus, tanár stb...
aztán persze a fősulin lmitálják a felvett diákok számát és persze ne felejtsük el hogy mennyi egy félév????????
Én most jelentkeztem önkéntesnek... Érdekes ahoz nem kell fősuli... csak sz
Nem akarlak megbántani, de egy pedasszisztens, tanár, óvónő, gyógypedagógus nem a bérért megy és ha ez az első szempont, akkor ne menjen...
Itt elsősorban a gyerekek a fontosak és a hozzáállás...
Tudom meg kell élni valamiből...
Szia!
Keveset, mert csak a középiskolai végzettséget veszik figyelembe és úgy sorolnak be a közalkalmazotti bértáblázatba, az eddig ledolgozott éveid alapján...
További ajánlott fórumok:
- Mekkora az igény a pedagógiai, ill. gyógypedagógiai asszisztens iránt a munkaerőpiacon?
- Mennyit keres most egy pedagógiai asszisztens?
- Fognak alkalmazni ősztől pedagógiai asszisztenseket?
- Mennyi a fizetése egy pedagógiai asszisztensnek??
- Szociális gondozó vagy pedagógia asszisztens vagy gyógypedagógia asszisztens a keresettebb szakma?
- Gyógypedagógiai asszisztens végzettséggel el lehet helyezkedni pedagógiai asszisztensként is?