Fognak alkalmazni ősztől pedagógiai asszisztenseket? (tudásbázis)
Nem vagyok biztos benne, de úgy tudom hiába van tanítói végzettséged ha ped. asszisztensként dolgozol akkor csak a szerint sorolhatnak be (brutto 114.000 Ft).
Nekem megvan az OKJ-s papír, de úgy néz ki az elkövetkező 2 évre teljesen más területen sikerül elhelyezkednem...aztán majd kiderül...
Sziasztok!
Nem tudom mennyire vagytok ebben benne,de én kíváncsi lennék hogy most ped.asszisztensként dolgozom egy suliban és tanítói vézettségem van(most is eszerint vagyok besorolva)és érdekelne nagyon hogy rám vonatkozik-e a béremelés vagy sem.
Köszi ha tudtok ebben segíteni!
Mifelénk a ped.asszisztenst a közmunkás állományból veszik fel,és félállásra.
Ha az ország gazdagabb részében élsz,akkor előfordulhat,h lesz munkád
Sziasztok!
A törvény szerint ősztől kötelezően kellene ovikban 3 csoportonként 1 fő , iskolákban 100 gyerekenként 1 fő ped. asszisztenst alkalmazni... Sokan végznek ennek reményében OKJ-s tanfolyamot nem kevés pénzért (többek közt én is). Láttam már jópár állásajánlatot is, de nálunk pl. a XIII. kerületben még óriási a csend ez ügyben, mármint, hogy lesznek-e ilyen állások... Lehet hallani olyat, hogy most júniusban törvényt módosítanak és nem lesz kötelező alkalmazni, csak "alkalmazható" lesz, vagyis nem lesz...Tudtok valamit?
További ajánlott fórumok:
- Mekkora az igény a pedagógiai, ill. gyógypedagógiai asszisztens iránt a munkaerőpiacon?
- Mennyit keres most egy pedagógiai asszisztens?
- Pedagógia asszisztensként mennyit lehet keresni?
- Mennyi a fizetése egy pedagógiai asszisztensnek??
- Szociális gondozó vagy pedagógia asszisztens vagy gyógypedagógia asszisztens a keresettebb szakma?
- Gyógypedagógiai asszisztens végzettséggel el lehet helyezkedni pedagógiai asszisztensként is?