PDA tapasztalatok, milyen típust érdemes venni? (tudásbázis)
És ha az ember pont elfelejti elmenteni és pont megtörténik a baj? :-)
Én tudom magamról, hogy micsoda egy pechvogel vagyok, úgyhogy "nem is kísértem" inkább a sorsot. :-)
Szia!
Nekem is van PDA-m.
Minden benne van ami kell. amikor én vettem, akkor ez volt ennyi pénzért a legjobb. Nagyon gyors, ami azért sajnos nem minden PDA-ról mondható el.
Asus P552w - igazi csajos PDA :)
Én mindent ebbe jegyzek fel és nagyon jó.
nikol, természetesen lehet :)
Hol fodrászkodsz?
Hajamat nincs kedved lerövödíten olyan 1-2 centire a mostani 4-5 helyett?:D
Nem tudom, fontos címeket, időpontokat, meg egyebeket nem mernék csak és kizárólag PDA-n tárolni. Kínos, ha elveszik vagy ha lemerül, tönkremegy, stbstb.
Vagy nem? Nekem sosem volt PDA-m, de azt hiszem, megvagyok nélküle is. :-)
Amúgy még tökéletes zenelejátszásra, msn-ezésre, internetezés-re, skype-olásra, facebookolásra, gyrs keresésre a neten, magad felbontású játékkal játszani ami eleinte nem könnyű érintő képernyőn, de hamar meglehet szokni, stb :)
Csomó jóság van hozzá...
Azt mondják, hogy a HTC-kben is megbízhatsz szóval, ha szimpibb vagy az ára miatt akkor HTC-t is vehetsz, de nekem csak a HP IPAQ-hoz és a Samsung i900-hoz van tapasztalatom és egyikkel sem volt még bajom. Szervizelésre sem szorult a teló.
bármely PDA tökéletes az adatfelvételre, adat hordozásra vagy bármilyen üzleti célra :) Az újabbakban alapból van Offices is amivel tudsz nézni doc, txt, pps, stb de pdf fájlokhoz is van külön progi+ minden elérhető már egy Windows Mobile 6, 6.1, 6.5-el ellátott készülékkel és azokban alapból van ilyen Offices Mobile alkalmazás.PDF fájlokat is tudsz nézni.
Legegyszerűbb a One note elhelyezése a gyors menüben és a naptár is tökéletes és egyedi.
:)Köszi a gyors választ!
Azért kifejdhetnéd,hogy mi mindenre jó még egy PDA!
Windows Mobile
Véleményem szerint Samsung Omnia II
Nekem az i900 Samu van több mint 1 éve és tökéletes, gyors :)
További ajánlott fórumok:
- Hajvasalók - Melyik típust? Milyen tapasztalataid vannak?
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Most készülünk új mosógépet venni, mik a tapasztalatok, és milyen márkák vannak, ami szárít is ?
- Milyen ágymatracot érdemes venni, ha fáj a hátam? Tapasztalatokat várok!
- Kombinált tűzhely vásárlás előtt állok. Mik a tapasztalataitok? Milyen tipust (márkát) válasszak?
- Milyen kondenzációs gázkazánt használtok? Milyen típust érdemes venni?