Kombinált tűzhely vásárlás előtt állok. Mik a tapasztalataitok? Milyen tipust (márkát) válasszak? (tudásbázis kérdés)
Én épp most vettem 50cm-es gorenjét. Tegnap kötötték be 15 ezerét, holnap akarom kipróbálni az elektromos sütőjét. Felül gázos.
A régi gáztűzhelyem sütője egy rémálom volt, indesit márkájú volt, de minden sütinek az alját égette, felül pedig nem pirított meg semmit.
Közben megnéztem neked a Siemens, de vagy tényleg nincs nekik olyan termékük, ami neked kell vagy nem jó helyen néztem. Azért majd kérdezz rá, ha szaküzletben jársz, mert a gyártó jó.
Aristontól hűtőnk van csak, hozza, amit vártunk tőle. Igaz, alig két éves, csúny lenne, ha már befuccsolt volna:)
Közben rájöttem, hogy mindenképpen egyben kell megoldanod.
Remélem sikerül majd egy olyat választanod, ami el is fér, tetszik is és nem utolsó sorban beválik!:)
Nekünk gorenje van és jól üzemel.
A zanussi is jó.
Ja, vagy úgy (pedig a sütő mellmagasságban a legkényelmesebb, de valószínűleg, nem tudod megoldani a jelenlegi bútorod miatt).
Nálunk a főzőlap egy széles kerámialap, amin 5 gázrózsa van. Nagyon szeretem, mert a kerámia nem melegszik át, nem ég rá semmi, könnyű tisztává varázsolni és a gázláng előnyeit is élvezhetem.
A sütő is bevált, tavaly jó pár próbát kiált karácsony táján.
Elsőre Siemens-t mondtam volna, mert jók a tapasztalataim, de 50-esben nem tudom, hogy létezik-e.
Egymás alá-felé akarod tenni mindenképpen? Mert esetleg, ha a sütő mehetnek mell magasságban a szekrénybe, akkor elég lenne csak a főzőlapból olyan "picit" találni.
Nekem csak volt ilyenem, már most indukciós főzőlapom van és indesit sűtőm, de az szélesebb, mint amit irtál!
Szerintem a mai modern sütők már mind nagyon jók, nem igazán van közöttük különbség.
További ajánlott fórumok:
- Gáztűzhely vagy kombinált tűzhely?
- Gáztűzhely helyett kombinált sütő
- Kombinált tűzhely villanysütőjében hogyan süssem a húst, hova tegyem?
- Kombinált tűzhely.Elektrolux vagy Indesit? Megbízhatóság, alkatrészellátottság, ilyesmi. Segítsetek!
- Melyik kombinált tűzhely a legjobb?
- Távcsö vásárlásnál milyen márkát válasszak és milyen szempontokra figyeljek?