Kombinált tűzhely.Elektrolux vagy Indesit? Megbízhatóság, alkatrészellátottság, ilyesmi. Segítsetek! (tudásbázis)
Szerintem lutri. Mindegyikből ki lehet fogni jó és rossz szériát.
Amúgy én is az Elektroluxra szavazok; a fiamék EKG5602-est vettek jó hét éve. Igaz, nem kombinált, de nagyon jó. Szerintem a villanysütő luxus, és azt is pont úgy ki kell tapasztalni, mint a gázt.
Az Elektrolux-ot nem ismerem, Indesit tűzhelyünk van. Sokáig keresgéltünk, mégis rosszúl döntöttünk, de nem mindenről a tűzhely tehet. Tapasztalataim: a mienkben van forgónyárs, 1x használtuk, felesleges. Nekünk túl keskeny, két nagyobb edény csak átlósan fér el, ha viszont nem nagy az edény alja, a fülét nyaldossa a láng. A jobb külső nagy láng megégette a munkalapot, nem tanácsos "beépített" változatként használni, bár a bal oldalon nem károsult a bútor, sem a sütő miatt. Minimális súrolásnál lementek a jelzések. Gyenge a sütője, kenyér v. pizza sütésnél jó lenne a 200°C feletti hőfok. Ha kifut az étel vagy lecsöpög a fedőről a pára, szét kell szedni, különben tönkre megy (beszivárog a folyadék, és fejre állítja az elektromos vezérlést), a szétszedés szakfeladat. Az alsó fiókot (ételmelegítő?) nem szabad túl megpakolni, mivel nagyon könnyen sérül felette a sütő hőszigetelése.
Az egygomobos megoldás és az óra nagyon praktikus.
NE Indesit csak a baj van vele, garanciaig birja utana mindig elromlik valami, nekem minden az volt mikor osszekoltoztunk... ugyhogy tapasztalat..
LG, Fagor,Bosch ezek jok dragabbak de biztos nem 2 evre terveztek oket
További ajánlott fórumok:
- Álnegatív kombinált teszt eredmény mennyire gyakori, tehát hogy negatív kockázat mellett mégis genetikai rendellenessége van a babának?
- DPD futárszolgálatról várok tapasztalatokat. Megbízható-e?
- Aki tanultabb, értelmiségi munkát végez, azok megbízhatóbbak egy szakmunkásnál? Hűségesebb stb?
- Nifty és Prenatest, mennyire megbízhatóak?
- Szeretnél Tenerifén élni? Magyar kolónia létrehozásához megfelelő anyagiakkal rendelkező, megbízható társakat, és barátokat keresünk.
- Kombinált teszt Nyíregyházán. Mennyire megbízható?