Kombinált teszt Nyíregyházán. Mennyire megbízható? (tudásbázis)
5. goldfish23
2011. jan. 12. 13:54
szerintem csinaltasd meg a korhazban, az eredmenyt nem fogja befolyasolni, hogy a magancentrumban veszik le a vert vagy sem.
Mert a kombinalt teszt a 12 hetes UH es a vervetel kettosenek eredmenye. De szerintem egyikhez sem kell magancentrum, plane, hogy a magancentrum fizetos, plusz azert pest-nyiregyhaza nem kis tavolsag.
4. 3da688d0af (válaszként erre: 3. - Goldfish23)
2011. jan. 12. 11:33
Köszi. Itt elvileg ingyenes a kórházban, csak az orvos persze egy Pesti magáncentrumot ajánlott, így bizonytalan vagyok miért.
3. goldfish23
2011. jan. 11. 14:14
En ugy tudom minden otthoni kombinalt teszt vizsgalatot itt Londonban vegeznek, es ugy kuldik Magyarorszagra vissza innen. Errol mar a hoxan is olvastam egy cikket. Szoval ok leveszik a vert, azt meg csak meg tudjak csinalni.
Nekem csak az ara gaz otthon....mert itt kint ingyenes, csak bele kell egyezned a vervetelbe. Nekem pont tegnap volt.
2. 3da688d0af
2011. jan. 11. 13:52
Akinek itt csinálták, érdekelne a véleménye. Köszönöm.
1. 3da688d0af
2011. jan. 11. 13:52
Kombinált teszt Nyíregyházán. Mennyire megbízható?
További ajánlott fórumok:
- Álnegatív kombinált teszt eredmény mennyire gyakori, tehát hogy negatív kockázat mellett mégis genetikai rendellenessége van a babának?
- Kombinált tűzhely.Elektrolux vagy Indesit? Megbízhatóság, alkatrészellátottság, ilyesmi. Segítsetek!
- Ki tud ajánlani tapasztalt, megbízható nőgyógyászt Nyíregyházán, aki rendel kórházban is?
- Tudtok nekem ajánlani egy megbízható kozmetikust Nyíregyházán?
- Tud valaki ajánlani egy megbízható és alapos magánbelgyógyászt Nyíregyházán?
- Tud valaki Nyíregyházán megbízható fül-orr-gégész orvost magánrendelésen? Köszönöm!