Kombinált tűzhely villanysütőjében hogyan süssem a húst, hova tegyem? (tudásbázis kérdés)
Középre rakva a rács, bármilyen lefedés alatt 165 fokon 50 perc, utána fedés nélkül 200 fok 20 perc hőlégkeveréssel.
(Ez a bolti/broiler csirke comb, házi/tanyasi csirkénél 70 perc és 20 perc - nekem.)
Az új sütőnek lehet "új" szaga először.
Ha most vettétek,akkor útmutatót is adtak hozzá a sütésekhez nem?
A folt nem tudom mi lehet?páralecsapódás?talán.
lehet az elözö tulajnak belefolyt valami...paxx
hát ha nem sül a pipi akkor csinálj valami mást ha rá ér, akkor kapcsold ki a sütöt és várd meg amig kihül utánna fujd be valami hideg zsiroldoval...
vasárnap vettünk
most néztem bele a sütőben az elján furcsa foltok vannak...de én nem folyattam oda semmit! :S
Ez a szag forrása....
Vettem egy kombinált gáztűzhelyt,aminek a sütőjében szeretnék húst sütni. Középre tettem a rácsot,rá alufóilát,hogy ne fröcsögjön ki az olaj...Alsó-felső sütésre állítottam 200 fokon. Már egy órája bent van,de még sehol nem jár a sülés....
Van valakinek valamilyen tapasztalata? Hová tegyem a sütőben? Alsó-felső sütés? Fok?
280fok a max a sütőn...
További ajánlott fórumok:
- Kombinált tűzhely vásárlás előtt állok. Mik a tapasztalataitok? Milyen tipust (márkát) válasszak?
- Gáztűzhely vagy kombinált tűzhely?
- Gáztűzhely helyett kombinált sütő
- Kombinált tűzhely.Elektrolux vagy Indesit? Megbízhatóság, alkatrészellátottság, ilyesmi. Segítsetek!
- Melyik kombinált tűzhely a legjobb?
- Kombinált tűzhely mennyire melegszik fel használat közben?