Melyik kombinált tűzhely a legjobb? (tudásbázis kérdés)
K55303IW
Az Au..an-ban vettük 65 ezerért, ezen hátul van a legnagyobbik rózsa, nekem ez tűnt praktikusabbnak, ismerve a szokásainkat.
Végül mi sem a szakszervízzel kötettük be, hasonlóan gondolkoztunk...vagy most kifizetek 15-20 ezer forintot...vagy reszkírozok, és ha esetleg elromlik, akkor majd kifizetek ugyanennyit.
Holnap estére előhalászom a papírokat. Karácsony előtt vettük, ezzel csináltam végig az ünnepi sütést-főzést, illetve mivel 5 gyerek van minden nap sütök....múlt héten néztem a fogyasztást, ha jól számoltam pár száz forinttal lesz több, mint elötte. De bőségesen kárpótol, hogy mekkora nagy segítség.
Viszont felénk a szakszervíz csak nagyon nehezen jön ki, és 15 ezer forint a garanciális bekötés......
MI most cseréltük le az ezer éves gáztűzhelyünket egy Go...nje kombináltra. Ez is 60 cm-s.
Imádom. Minden sokkal hamarabb készen van benne minden, a süteményeim gyönyörűek, fent a gázon pedig elférnek a fazekaim...mert eddig bizony sakkoznom kellett, ha egyszerre akartam főzni a kis 7 személyes családomra....
Kombinált tűzhely vásárlás előtt állok. 500 fórumot elolvastam a témában, rengeteg pozitív-negatív vélemény elolvastam, mire végül eldöntöttem, hogy csak maradok az eredeti felállásnál és kombinált tűzhelyet veszek, de mindenképpen 60 cm széleset szeretnék, mivel az 50 centisen nem fér el 2 nagy lábos vagy fazék egymás mellett.
DE: attól félek hogy a sütő tűztere nem lesz így túl nagy, és nem fog túl sokáig tartani benne egy-egy étel elkészítése? Nekem most egy régi gáztűzhelyem van, amiben mondjuk egy alap piskóta 10 perc előmelegítés után 12 perc alatt sül meg, egy sült hús, előmelegítés nélkül 1 óra alatt. Hogy változnak ezek az értékek egy 60 cm széles villanysütőben? Gorenje, Amica, Siemens márkák között vacillálok (esetleg elektrolux még). Köszi a válaszokat előre is.
További ajánlott fórumok:
- Kombinált tűzhely vásárlás előtt állok. Mik a tapasztalataitok? Milyen tipust (márkát) válasszak?
- Gáztűzhely vagy kombinált tűzhely?
- Gáztűzhely helyett kombinált sütő
- Kombinált tűzhely villanysütőjében hogyan süssem a húst, hova tegyem?
- Melyik kombinált tűzhelyet ajánlanátok a mostani kínálatból, maximum 90.000 Ft-ig?
- Kombinált tűzhely, de melyik?