Pco, pcos, clostilbegyt... - Remény az első babáért (beszélgetős fórum)
Szia
KRISZTA...
lehet h már nem emlékszel rám..
Én az első clostys hónap után vagyok túl lassan.
Tegnap voltam peteérési uh és holnap is megyek
Barátnőm is ezt szedte hányingere volt tőle, fájt a hasa,hasmenés ..és sok oldalon is olvastam ezeket. Nagyon sokat híztak már akkor mikor csak tervezgették a babót és elkezdték szedni, mert étvágyat csinál. De mindenki másképp reagál. Van akinek semmi gondja nincs, míg másnak épp akad valami mellékhatás.
Nekem pl az első szem Gravidától begörcsölt rögtön a gyomrom, de csak első alkalommal, azóta pedig nehézkes wc-re mennem másnap ha előző este beveszem.
Nekünk következő hónapban derül ki kell e szedni vagy sem. Egyszer már felírta a dokim, de akkor épp külföldön dolgoztam havi váltásban és mikor kellett volna kezdenem kint, hogy haza érve megtudják nézni használt e, kimaradt a menzim. Mire tudtam volna kezdeni már mentem vissza külföldre, így ez nekem tavaly elmaradt. Addig nem is foglalkoztam vele, mert így nem ment volna, állandóan stresszeltem, rohangáltam apával is csak minden 2. hónapban tudtunk együtt lenni. Most december óta itthon vagyok, és eldöntöttük bele vágunk rendesen az orvosi procedurákba.
Eddig úgy fest javultak az eredményeim 4-2-1 évhez képest, persze ez majd a következő vérvétel fogja igazából eldönteni, és apának a spermavizsgálat ami most augusztusban lesz.
Én met-et szedek ,mellé inofolicot, plusz gravidát- de ezt csak 2-3 naponta.
3 hónap Clostyl és semmi. Majd nyári "pihenőt" tartottunk és a 2. ciklusban megfogant a kislányom.
Lassan 15 hónapos...
Nem szabad feladni a reményt!
Nekünk akkor jött össze, amikor nem foglalkoztam a dologgal...
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Van valaki, aki azért kapott Clostilbegyt tablettát mert nem jött meg neki?
- Hogyan kell szedni a Clostilbegyt tablettát?