Pasira vágyok aki törődik velem! (beszélgetés)
Bar sweetyke mar nincs jelen, de o affele kis cuki baby lehet, legalabbis annak tartja magat kicsinyitokepzos neve alapjan.
Egyet mondhatok: a szeretetet ki kell erdemelni, eroszakolni nem lehet. Persze, ha valami masra gondolt sweety, akkor fel lehet adni egy hirdetest, hogy "cuki lanyka galans urat keres..."
Aki követel, nem kap semmit.
Semmit nem kértem, megkapok mindent!!!
Még többet is!
Ezek szerint nekem nagyon van. :)
Én így szeretek... semmit sem kérve... és nem is kell kérnem...
Köszi! :)
Egy anya-barátnőm a következőt mondta 25 évvel ezelőtt élete nagy szerelmének:
"Engedd, hogy szeresselek!"
Szerintem ez mindent elmond...
"Szerintem, ha igazán szeretsz valakit, akkor először adni akarsz és eszedbe se jut, hogy kapni is. ."
Ez nagy igazság:)
Szerintem, ha igazán szeretsz valakit, akkor először adni akarsz és eszedbe se jut, hogy kapni is...
Pl: Keresek egy igazi férfit, akit szerethetek!
Persze, nem jó az, ha viszonzatlan... de... akkor sem az az első.
Neked,Leni és neked,kedves *sweetyke*
Annyit még hozzáfűznék,hogy érdemes lenne elgondolkodni azon,hogy vajon,amikor szeretünk valakit,akkor nem elsősorben adni akarunk,nem elsősorban azt akarjuk,hogy a másiknak, legyen jó??
A szeretetet nem lehet kiharcolni,kierőszakolni,ha valakit szeretünk,az mindennél fontosabb kell legyen számunkra,oda kell figyelnünk a másik,testi-lelki igényeire. Amikor így érzünk,tesszük a dolgokat,a másik biztos vagyok benne,hogy viszonozni fogja.
Vajon miért alakulhatott ki a forumindító "párjában",ez a "hozzáállás"?
Vajon *sweetyke*, falapból,vagy a várandóság alatt,vagy amikor megszületett a gyermekük,érezhette mindezeket,azt,hogy attól ő még ugyanolyan fontos,sőtt talán fontosabb mint annak előtte,hiszen megszületett egy CSALÁD,akiért ők ketten a felelőssek,nemcsak saját maguk életéért,boldogságáért,hanem a gyermekért is.
Az a kérdés itt, hogy te ki akarsz menekülni e ebből a kapcsolatból,ezesetben,szerintem te nem szereteted igazán,vagy hajlandó vagy tenni azért,hogy megjavuljon??
Ha igen,a válasz,azt gondolom,még lehet esélyetek!
Ez a kéérdés,nálam,5*****-öst érdemel :)))))
A fórumindítónak érdemes lenne elgondolkodni ezen.
Ez nagyon tetszik!!
Bármilyen kapcsolat,csak akkor értékes,igazi számomra,ha azt érzem,avval az emberrel,"együtt kell mennem az úton",hogy szerepünk van egymás életében,egymás lelki,stb.fejlődésében,oda-vissza,..hogy az az út meddig fog tartani,majd kiderül.
További ajánlott fórumok:
- Elegem van abból, hogy kövér vagyok! Le kell fogynom! Velem tartasz?
- 90 naposban kezdő vagyok és egyedül vagyok. Jön velem valaki?
- Azért nem akarja folytatni velem a kapcsolatot a párom, mert én doktor vagyok (jogász), és neki csak középfokú végzettsége van
- Azt érzem nem törődik velem eleget.. és ez nagyon bánt! :((
- Nem törődik velem
- El akarom hagyni a férjem aki nem törődik velem és...