El akarom hagyni a férjem aki nem törődik velem és... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
20. Kissan
júl. 1. 06:58
Nem szabad a gyermeked elhagyni. Szüksége van rád. És később, hogy számolsz el a lelkiismerettel? Nagyon megbánod szerintem. Pasi lehet még amennyit akarsz, de a gyereket ne add semmiért- senkiért.
19. Sütikee
jún. 30. 23:37
Megvan a véleménye még az olyan anyákról, akik elhagyják a gyermeküket! Sajnos elég sokat láttam a szakmámból kifolyólag. Nem hiszem hogy bárki kényszerített rá hogy szülj.
18. mignon11 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 30. 07:45
Menj. Egy boldogtalan anya boldogtalan gyereket nevel. Majd nagyi és apu felneveli. De. Előbb, gondold át mivel jár. Ha gyesen vagy menj vissza dolgozni. Több pénz magabiztossagot ad.
17. birebora
jún. 30. 05:08
A gyerekemet nem hagynám. Semmiért és senkiért.
16. Ruslan (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 29. 23:28
A bíróságon éppen emiatt kedveznek az anyának, mert inkább hozzájuk kötődik egy gyermek és ők szoptatnak, jobban gondozzák a gyerekeket és így tovább.
Azt írtad szereted. Ez baj, mert később szétmarja
lelked a bűntudat. Nem fog a gyerek anyaként tekinteni rád. Kapsz a gyerektartásért támogatást, ezért oldd meg vele együtt a költözést. Én is egyedül neveltem fel a gyerekemet kiskorától kezdve és nem volt könnyű. Nem baj. Gondoljunk bele mi lehet később, ha most lelécelsz. Nemigen adják vissza neked még jogi úton sem, mert a gyámhivatalon azt látják, hogy nem bizonyulsz megfelelő szülőnek. Akkor sem, ha az apa lemond, mert megy árvaházba.
15. Diaa1234
jún. 29. 23:08
Szia. Én megertelek teljesen enis voltam ilyen helyzetbe. De a gyerekeimet nem hagytam hátra. Nem a kicsi tehet róla. Ha nincs hova menned én javaslom hogy menj anyaotthonba. Most van a kikerulesi időszak és vannak üres helyek.
14. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 29. 22:15
Egy gyereket elhagyni a leggusztustalanabb dolog, amit egy nö tehet.
13. LBO (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 29. 16:22
Pisztolyt tartottak a fejedhez hogy gyereket szülj vagy mi?!
12. xochipilly (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 29. 15:10
Ha van hova menned, ne gondolkozz, csak menj. Amibe kényszerrel viszik bele az embert, annak soha nincs jó vége. Még mindig jobb új életet kezdeni mint belebetegedni a folyamatos feszültségbe.
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - Myra)
jún. 29. 14:24
Igen. Őt is. Szeretem , de minden rám hárul és nem bírom az egészet egyedül már el.
10. Myra (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 29. 12:48
A gyerekedet is? Érte felelőséggel tartozol. Egyszer felnő és számon fog kérni. Jól gondold meg. Ellened fogják nevelni.
9. andi6020 (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 29. 11:25
Mire vársz? Csomagolj, és menj.
jún. 29. 11:22
Nem én hagytam , konyoregtem a férjemnek hogy törődjön velem, csináljunk programot , de nem hajlandó ki mozdulni .
jún. 29. 11:20
Mindenkit, egyedül szeretnék új életet kezdeni .
6. Diaa1234
jún. 29. 08:51
Ne hagyd magad. Hagyd el!!
5. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 29. 07:31
Kit akarsz elhagyni?
4. Gyuri87
jún. 28. 20:43
Miért engedted azt hogy ide eljussatok?
3. Myra
jún. 28. 20:43
Miért hagyod magad?
2. Gyuri87
jún. 28. 20:40
Mióta vagytok együtt?
jún. 28. 20:40
További ajánlott fórumok:
- Nem kíván a férjem, de már én sem akarom
- Nagyon rosszul érzem magam. A férjem mellett beleszerettem valaki másba, de én ezt nem akarom! Mit tegyek?
- El akar hagyni a férjem egy másik nőért. Mit rontottam el?
- Segítsetek! Most lesz a férjem 30. szülinapja decemberben. Emlékezetessé akarom tenni. A buli már meg van szervezve, de mit adjak neki?
- El akarom hagyni a férjem, szerinted ez jó indok rá?
- Vissza akarom szerezni a férjem