Vissza akarom szerezni a férjem (beszélgetés)
Válaszom a feltett kérdésre irányult, és volt zárójelben is megjegyzésem.
Forimindîtó majd eldönti, hogy melyiket fogadja meg.
"Ez speciel pont a párkapcsolatokra nem igaz! Bármennyire is pedálozhatsz ha a másik fé minden porcikája tiltakozik ellened."
Mi az ami ezt mondatja veled?
Saját tapasztalat, vagy nagy általánosságban írsz a párkapcsolatokról?
"Én úgy gondolom, hogy amit az ember lánya igazán szeretne, azt véghez is tudja vinni."
Ez speciel pont a párkapcsolatokra nem igaz! Bármennyire is pedálozhatsz ha a másik fé minden porcikája tiltakozik ellened.
Szia Csakegynő!
Én úgy gondolom, hogy amit az ember lánya igazán szeretne, azt véghez is tudja vinni.
(Az más kérdés, hogy érdemes-e valamihez görcsösen ragaszkodni? 🙂)
Kérdésed arra irányult, hogy hogyan?
Nullazd le a kapcsolatokat( fejben) és próbálj meg ugyanaz a kedves és elbűvölő nő lenni, akibe a férjed egyszer már beleszeretett.
Sok türelem, kitartás kell hozzá, HAJRÁ!
Te értelmezed, amit írsz!???
Esélyt, hogy család legyetek, vagy esélyt, hogy ne maradj pasi nélkül?
A család nem arról szól, hogy magadhoz akarod láncolni azt, aki már bocsánat, de nem téged, hanem mást szeret.
Lett közös gyereketek, mások is elváltak, lett másik nevelő szülő, és családdá lettek. Van a SŐT kategória is természetesen.
Személyesen ismerek olyan nőt ( már nő) aki a nevelő apuka nevét vette fel, mikor 18 éves lett, mert akkor már maga döntött. És lett két féltesója is.
Rövid időre is ráerőszakolni valakire olyat, amit nem akar, gusztustalannak tartom.
Én azt gondolom, hogy az igazi szerelem útjából el kell állni. Nagyon sokszor megtörténik, hogy az után találkozik vele valaki, miután mással családot alapított. Szerintem jobb felbontani azt a kapcsolatot, mint egy egész életet leélni hazugságban ramazurikkal, megalkuvásban.
Remélem, hogy itt is ez történt, és anyuka nem adja áldását minden új csajra, miközben van egy pár hónapos unokája.
Mindig elképedek, amikor a gyerek születése után kis idő elteltével szétmegy egy kapcsolat. Vajon milyen alapokon állhatott?
Ha "csak" félrekufircról lenne szó, még azt mondanám, hogy helyrehozható, de elment. Elköltözött.
Hagyd új életet kezdeni, és hagyj helyet neki a gyerek életében.
Váljatok el, utána megnyugszol.
Tedd fel magadnak a kérdést:Ha most vissza jönne hozzád,azzal,hogy csak egy kis "botlás" volt részéről és benneteket választ? akkor? Mit tennél?Visszafogadnád?...
De eddig nem ezt tette! Nem könnyű a válás ,de a nyugalmad a tiéd és a gyermekedé fontosabb.
A megcsalás nem átverés??
Azt is írta, hogy nem tudja mióta tart a kapcsolatunk. Nem gondolom, hogy megismerte a nőt és másnap bejelentette, hogy válni akar és elköltözött.
Nem, de a megcsalás erről szól, átverni a másikat, hisz logikázni kell, hogy ne derüljön ki. Tehát ott veri át ahol csak tudja.
Jaj most sokáig dolgozom, most elmegyek a haverhoz, elugrom a media mrkt-ba nézelődni, stb.
Vagy szerinted azt mondta otthon a férje, hogy megyek a murvámhoz?
Engedd el! Ő mást szeret.
Ez a görcsös ragaszkodás sose vezet jóra.
Sztem semmi értelme ennek. Tudnál tovább élni egy ilyen pasival, aki már nővel kufircolt, míg Te a gyereketekre vigyáztál és vezetted a háztartást??? Komolyan ő kell neked, aki ott vert át ahol csak akart? Komolyan vele szeretnél lenni???
Vígasztaljon a tudat, hogy ha majd a másik nőnek is gyereket csinál, majd őt is ott csalja meg ahol tudja....
Csodás férfi.
Ezzel a hozzászólással szerintem a topic le is zárható. Ennél okosabb tanácsot nem fogsz kapni.
Egy pasi nem mutat be az anyjának olyan nőt, akivel nem gondolja komolyan.
További ajánlott fórumok:
- Átvágott vaterán az eladó! Hogy tudom visszaszerezni a pénzem?
- Meg akarom szerezni!! Segítsetek!
- Hogyan lehet visszaszerezni egy kutyát, ha a megtalálók nem akarják visszaadni?
- Hogyan tudnám visszaszerezni a régi lapos hasamat?
- Vissza lehet szerezni a kutya bizalmát?
- Ha régen jó hangom volt, azt vissza lehet szerezni tanár segítségével?