Ha régen jó hangom volt, azt vissza lehet szerezni tanár segítségével? (tudásbázis)
5. Hexike
2013. ápr. 21. 08:15
Szerintem igen. :)
Még akkor is lehet javítani a hangon, ha valaki nem tud énekelni, (vagyis azt hiszi) és jár külön tanárhoz, az is jobb lesz, szóval ne aggódj, ha régen jó hangod volt, vissza fog jönni. :) Csak kitartás és sok gyakorlás. ;)
4. b4b1d52444
2013. ápr. 21. 07:06
Javítani biztos lehet rajta, sőőőőőőőőőőőőt!!! C
3. Cucicsillag (válaszként erre: 2. - Anndii)
2013. ápr. 20. 23:07
Sztem bzti jot tesz neki egy tanar!en ugyanigy vtam,altalanosban meg a Zeneakademian is enekeltem szolot, aztan letojtam.miota kisfiam szuletett es neki enekelek,sokat javult. Tobb vok,mint 25:) sztem,vagj bele!
2. anndii
2013. ápr. 20. 23:01
Általános iskolában kiemelkedő hangom a tanárom szerint. Középiskolában már nem foglalkoztam vele (ének óra is egy vicc volt..), és egyre jobban behamisultam, mélyültem. Szoprán voltam, most meg inkább az alt megy.
Semmi tervem nincsen az énekléssel, csupán csak jó lenne büszkén énekelgetni itt-ott.
24 éves vagyok.
1. anndii
2013. ápr. 20. 22:58
Ha régen jó hangom volt, azt vissza lehet szerezni tanár segítségével?
További ajánlott fórumok:
- Átvágott vaterán az eladó! Hogy tudom visszaszerezni a pénzem?
- Laptop beállítással / visszaállítással kapcsolatban szeretnék segítséget kapni...
- Minden esetben szükség van a lenőtt fitymát visszahúzni az oviba menő gyereknél?/urológus segítségére gondolok/
- Véletlenül kiürítettem a lomtárat, pedig 1 fontos dokumentum volt benne.Hogy tudom visszaállitani?Köszi a segitséget előre is!:-)
- Az lenne a kérdésem, hogy ha GYES mellett visszamegyek 6 órában dolgozni, felmondhatnak-e amíg kapom a GYES-t? Köszönöm a segítséget!
- Valamit megnyomtam a gépen és most eltűnt a tálca, a címsor, minden! Hogy állíthatnám vissza? Köszönöm a segítséget!