Minden esetben szükség van a lenőtt fitymát visszahúzni az oviba menő gyereknél?/urológus segítségére gondolok/ (tudásbázis kérdés)
azt mondta max.4-6 hétig este fürdés után nagyon picit visszahúzva a bőrt kenjem be.
Nekünk 2 hét után segített, teljesen hátra tudom húzni a bőrt, pedig előtte talán 1 mm-t sikerült.
Azóta nem kenem, csak fürdésnél visszahúzom.
Szerintem beszéld meg a dokival, és irasd föl, másnak is segített már ez a krém.
Szia!
Kisfiam 3 éves, tavaly az urológus visszahúzta neki(kíméletes volt, elérzéstelenítette..)de utána nekünk nem ment, tiszta berepedés, gyulladás volt, ezért sebészetre vittem.
A doki jól letolt, hogy nem kellett volna erőltetni, 4-5 éves korig megoldódik, ha ne akkor nyúlnak hozzá.(persze ha a pisilést akadályozza az más)
Nyáron mégis visszavittem hozzá, mert fjt a kukija (szerintem a strandon kapott el valamit)
Kaptunk egy krémet(Ftorocort) aminek a mellékhatása, hogy elvékonyítja a bőrt, azt mondta
Mikor a fiam pici volt 2-3 alkalommal vittem ez ügyben orvoshoz.
Az első alkalmat nagyon megbántam,ajánlották a sebész dr.-t.
Kár volt,bár műteni nem kellett.... de akkor kifogtunk egy kíméletlen dr.-t.
Onnantól kezdve,ha mentünk a gyerek dokinkhoz,szóltam neki és ő szerencsénkre 1 mozdulattal és a lényeg:de kíméletesebben megcsinálta.
Nem kell egyből a kés meg a szike.
1 jó gyerek doki ezt meg tudja oldani kíméletesebben is.Nem rántogatásra gondolok.
Már nem tom' ez a dokink hogy csinálta ilyen jól és tutin,de nála se nem volt sebes stb. mint anno a sebész doki által.....
Az otthoni húzogatás majd csak a doki után fontos,Úgy értem,mi ne próbálkozzunk vele,mert szakadhat és nagyobb is lehet a baj.Persze a fiúknál ez a fürdés fontos lépése.De otthon ne próbálkozzunk a letapadással.
További ajánlott fórumok:
- Megismerkedtem egy férfival segítséget kérnék!!
- Menyek és vejek, a segítségeteket kérném
- Akiknek sikerült lefogyniuk, azok segítségét várom. S.O.S :(
- Ki érti ezt? Egy rendkívüli helyzetben segítségeteket kérem
- Azért kérem a segítsegetek, hogy egy életre szóló dologban dönteni tudjak...
- Egyedül elalvás illetve öltözködésre való tippeket, segítségeket várok 2 éves gyereknél