El akarom hagyni a férjem, szerinted ez jó indok rá? (beszélgetés)
Bocs...jujjj.nemis gondoltam erre.
Fö.hogy kirúgtad..Vannak még okos nök is.szerencsére.:-)
Mint az én volt férjem.
Már 4 éve külön vagyunk, de mikor az elmaradt gyerektartést kérem, kb két hónap után, akkor a gyereknek azt mondja, hogy anyád egy élősködő. Szerinted???
És ennek van kitéve a gyerek is:(
Azonnal tedd ki a szűrét- Csak a Tiéd a lakás?máris csomagold össze a cuccait és teheted ki az ajtóba
soha az életbe nem leszel boldog
ja és azért is érdemes mielőbb cselekedni, mert a barinőm úgy járt, hogy mire hazaért Ő lett kipakolva a lakásból a gyerekkel együtt:S
mondjuk ott a lakás közös volt(de ekkor sem tehette volna ezt meg)
Hagyd el!Egy ilyen kapcsolat megalázó.(Ha eddig bírtad,akkor még annyit várhtsz míg találsz munkát.)Mozgass meg ismerősöket,mindent,amit lehet.Nem egyszerű,de itt Borsodban is lehet állást találni.Vagy az már túl nagy váltás,ha elköltöznétek más városba?
Nagyon szorítok!Megállod a helyed,ne félj!Inkább egyedül,mint egy rossz kapcsolatban.
en ha te lennek, vennek egy diktafont, es felvennem szepen a beszelgeteseinket, aztan birosagon akar visszajatszod a bironak!! igaz, ebbol haboru lehet, de lathatoan o sem akar mast.
Azonnnal lepj, ha a lakas a tied, felig nyero helyzetben vagy, masnak az sincs.
Nem egyszerű a helyzet, de a Borsodi Sörgyár állandóan hirdet.
Na jó, nem vezérigazgatót keresnek, de kezdetnek megtenné.
Aztán ha ügyes vagy és jól dolgozol, akkor tudsz haladni feljebb, ott...vagy máshol!
Kérdés, hogy akkor is ilyen könnyen veszi majd, amikor csomagolni kell ?
Merre élsz? (munka miatt kérdem)
Azt mondta csak szóljak,és megy.Mintha nem is érdekelné,de szerintem nagyon is.
Akármit elvállalnék,takarítást is,de nem kellek sehova pedig nem vagyok tanulatlan.
További ajánlott fórumok:
- Nem kíván a férjem, de már én sem akarom
- Nagyon rosszul érzem magam. A férjem mellett beleszerettem valaki másba, de én ezt nem akarom! Mit tegyek?
- El akar hagyni a férjem egy másik nőért. Mit rontottam el?
- Segítsetek! Most lesz a férjem 30. szülinapja decemberben. Emlékezetessé akarom tenni. A buli már meg van szervezve, de mit adjak neki?
- Vissza akarom szerezni a férjem
- El akarom hagyni a férjem aki nem törődik velem és...